RIPOSTER

Megszólalt a szemtanú: ezt csinálta a két ló az M7-esen

Két ló vágtázott végig az M7-es autópálya martonvásári szakaszán kedd reggel. Sára és édesapja arra autóztak, ők mesélik el a rázós helyzetet.
  • Szerző: Ripost

Több száz autósnak lehetett ijesztő élmény kedd reggel az M7-es autópályán, mikor két elszabadult lóval találták szembe magukat. A lovak Székesfehérvár irányába mentek a forgalommal szemben. Többen félrerántották a kormányt, mások pedig egyből a fékbe tapostak, hamar sor lett a lassító autók miatt.

„Hirtelen mindenki lassítani kezdett, először nem értettük miért. Aztán egyszer csak megjelent két ló a belső sávban.

Látszott, hogy megijedtek, ők is és a sofőrök is hirtelen életveszélyes helyzetbe keveredtek. Szerencsére édesapám megőrizte a lélekjelenlétét

de a többi autós is egyből kapcsolt, így nem történt baj. Az biztos, hogy jó ideig felejthetetlen élmény marad” – mesélte a %%-nak Sára, aki édesapjával tartott a főváros irányába reggel az autópályán.

A rendőrök hamar a helyszínre érkeztek, először követték a lovakat, majd keresztbe álltak az úton, hogy leállítsák a forgalmat. Egy órán át sem a főváros, sem pedig Fehérvár irányába nem lehetett haladni, mert megpróbálták befogni az elszabadult állatokat, így nem csoda, hogy percek alatt hatalmas dugó alakult ki az amúgy is forgalmas sztrádán.  

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a lovakat alig egy órányi hajsza után sikerült befogni és elszállítani. Azt egyelőre nem tudni, hogy honnan szabadulhatott el a két ló.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?