RIPOSTER

Megrázó, osztálytársa előtt halt szörnyet a gyönyörű tini Cegléden

A lányt az érettségi előtt gázolta halálra egy másik fiatal, a kocsiban pedig ott ült a tini osztálytársa is.
  • Szerző: Ripost

Boldog és fülig szerelmes lány volt a 19 éves Emese, akire sikeres élet várt volna, de egy nála alig idősebb fiú halálra gázolta Cegléden. A Blikk megrázó részleteket tudott meg: a fiatal lány osztálytársa a kocsi utasaként látta a szörnyű tragédiát.

A kitűnő tanuló Emese érettségire, egyetemre készült. Hat nap volt hátra az iskolából, és nem sejtette húsvét előestéjén, hogy az álmai már soha nem válnak valóra. Kézen fogva ment át szerelmével a Kossuth Ferenc utcán, amikor egy 22 éves fiatalember a luxusautójával elütötte őket. Emese szörnyethalt, barátja súlyos sérüléseket szenvedett.

"Lehetetlen feldolgozni, ha egy szülő elveszíti a gyermekét, mégis Eliza, a kisebbik lányunk vesztesége a legnagyobb. Máig nem tudja kimondani, hogy nincs már testvére, szerinte csak nem lakik itt. Nagyon közel álltak egymáshoz, együtt jártak biciklivel a gimnáziumba, legféltettebb lányos titkaikat is megosztották egymással" – sóhajtotta a gyászoló édesanya.

"A sors fintora, hogy a kisebbik lányunk egyik legjobb barátnője a gázoló húga. A két 14 éves gyerek felnőtt módjára viselkedik, barátnők maradtak. Az autóban három fiú is ült – egyikük Emese osztálytársa volt –, akik látták, átélték, hogy mi történt" – meséli Orsolya, aki mindig nagyon büszke volt a nagyobbik lányára. 

"Emesénk lelkiismeretes, kreatív, céltudatos lány volt, egy gyönyörűen rajzoló művészlélek. Ketten mentünk vonattal Sopronba az egyetemi nyílt napra, ipari formatervező mérnöknek készült" – mondta a Blikknek megtörten az édesanya.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon már kihallgatták a tanúkat, és szakértőket kértek fel, hogy tisztázzanak még pár körülményt.

"A sofőr valószínűleg nem volt ittas. Meghatározó lesz, hogy milyen sebességgel haladt az autó, vagy bármilyen KRESZ-szabályszegés összefüggésbe hozható-e a halált és a súlyos sérülést okozó balesettel" – mondta dr. Borbély Zoltán, a család ügyvédje.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?