RIPOSTER

Megnyílt a 24. Múzeumok Majálisa szombaton Budapesten

A kétnapos rendezvényen több mint száz múzeum és kiállítóhely programjai, koncertek és kézmûves vásár várja az érdeklődőket a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.
  • Szerző: RIPOST

Megnyitott szombaton a 24. Múzeumok Majálisa, a megújult Múzeumkertben. Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár a rendezvényen kiemelte: a Múzeumok Majálisa kiváló alkalom, hogy a családok együtt legyenek, értékes időt tölthessenek el közösen.

A megnyitón adták át Az év múzeuma és Az év kiállítása díjakat. Az elismeréseket a nyíregyházi Jósa András Múzeum munkatársai, valamint a székesfehérvári Szent István Király Múzeum Réber László-tárlatának rendezői vehették át.

A kétnapos rendezvényen több mint száz múzeum és kiállítóhely programjai, koncertek és kézműves vásár várja az érdeklődőket a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében

- emelte ki a rendezvényre küldött üzenetében Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár, akinek köszöntőjét távollétében Kassai Hajnal, az Emberi Erőforrások Minisztériuma főosztályvezetője olvasta fel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?