RIPOSTER

Meglepő információ a népligeti gyilkosságról, megszólalt a rendőrség

Napra pontosan egy évvel ezelőtt találtak járókelők egy női holttestet a Népligetben. A rendőrség ötmillió forintos vérdíjat tûzött ki, ám még nincs meg a gyilkos.
  • Szerző: RIPOST

Brutális gyilkosság történt Budapesten tavaly ősszel: ahogy akkor a %% is beszámolt róla, egy meztelen nő holttestére bukkantak október 13-án, a Népligetnél. A nyomvizsgálók hosszasan helyszíneltek, nem véletlenül: egy cigarettacsikken DNS-t rögzítettek. Ezen kívül az áldozat körme alatt emberi bőrfoszlányt találtak, ami ugyancsak megkönnyítheti a tettes azonosítását. A nyomok arra utaltak, hogy a nő, akit a fejére mért ütésekkel öltek meg, kétségbeesetten próbálta védeni magát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a gyilkosság után ötmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki, ám egy évvel a történtek után sincs meg a tettes.

A rendőrség egyelőre hallgat arról, hogy történt-e nemi erőszak és hogy pontosan mi okozta a nő halálát, megszólalt viszont a meggyilkolt asszony, S. Erzsébet lánya.

„Szeretném közölni, hogy mindenkivel, hogy édesanyám elhunyt. Gondolom, hogy sokan olvasták, hogy a Népligetben találtak egy meztelen holttestet. Az édesanyám... a rendőrök szerint 100% hogy ő az. Volt, amilyen, de ő jó ember volt”

– emlékezett a Bristolban élő Jennifer elhunyt édesanyjára.

A gyilkosság egy éves évfordulóján megkerestük az ügyben a BRFK-t, ám a nyomozás érdekeire való tekintettel csak szűkszavúan nyilatkoztak. Meglepő információ viszont, hogy az elmúlt 12 hónap alatt rengeteg ember került a nyomozók látókörébe.

Összesen 4030 főt szólítottunk meg az adatgyűjtések során és 141 főt hallgattunk ki tanúként. Gyanúsítotti kihallgatásra eddig nem került sor

– tájékoztatott a BRFK sajtóosztálya, majd hozzátették: nem tervezik emelni az ötmilliós nyomravezetői díjat és nem fogják bevonni a nyomozásba az Interpolt vagy az Europolt, mint nemzetközi hatóságokat.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?