Létrehozva: 2016.11.03.

Megijedt a szatír a törékeny pesti lánytól!

Egyre több nõt zaklatnak a pesti tömegközlekedésben, most a 20E busz vonalán tûnt fel egy szatír. A sminkes Zsuzsannát is megtalálta.

A múlt héten egy lány a Facebookon arról számolt be, hogy a 20E buszon egy férfi mellette nyúlt magához. A történetet Zsuzsanna is ismeri, találkozott már idén ősszel a busz vonalán a perverzzel. Kiderült, nem ez volt az első eset, hogy mutogatós férfiba botlott:

„Általánosban az iskolánál mutogatta magát egy férfi, de szerencsére a nagynéném a közeli kisboltban dolgozott. Szóltunk neki, ő meg kiszaladt egy seprűvel, és borzalmasan megverte. Bennem ekkor tudatosult, hogy nem szabad megijedni."

A lányt szülei is felkészítették a váratlan helyzetekre, ezért már kicsiként is tudta, hogy nem szabad agresszíven reagálni, hanem higgadtan kell elküldeni az ilyen alakokat, egy-két gúnyos megjegyzéssel.

A következő eset idején a lány 14 éves volt. A 4-es 6-os villamoson utazott, szoknyában, hiszen nyár volt. Valakinek azonban ennyi is elég:

"Beállt mögém egy extrém hagymaszagú büdös ember. Egyszer csak éreztem, hogy nyomogat a fenekemnél, elkezdtem ordítani, hogy te mit csinálsz?!"

Zsuzsanna többször olvasott már arról, hogy ilyenkor a fiúk nem segítenek, de ekkor egy 18 év körüli srác lerángatta a férfit a villamosról. Utána több lány mondta, hogy velük is ezt csinálta, csak nem mertek szólni. Zsuzsanna szerint ez így nincs rendjén:

A nőknek kellene kiállniuk magukért, mert egyre több ilyen sztori van. Szólni kell, ha ilyen történik!

Szeptemberben ismét hasonló történt a sminkes lánnyal….

„Ami most történt, az a 13. kerületben volt, a 20E busz Dózsa György úti megállójában. Pont egy fotózásról jöttem hazafelé, nagyon rossz napom volt, nálam volt az ötkilós sminkes táskám, szakadt az eső, késett a busz.”

Zsuzsannának rosszkedve volt, és eléggé el is fáradt aznap, de még egy szörnyűség várt rá:

„Egyszer csak meghallottam, hogy valaki hörög mögöttem. „Mit akarsz?” nézéssel ránéztem, és láttam, hogy ott fogdossa a nemi szervét. Kajánul vigyorgott, és még kellette is magát.”

A lány nem szívbajos, sajnos már gyakorlott a szatírok lefegyverzésében. Egyből ki tudta gúnyolni a férfit:

Ne haragudj, fölveszem a szemüvegem, nem látom, hogy mit fogdosol. Azzal én mit csináljak? Inkább üssél rá kettőt a kalapáccsal, akkor legalább meg lehet fogni.

Zsuzsanna szerint a mutogatós férfi akkor kicsit kizökkent, de a lány már ideges volt, így folytatta:

„Az mondtam neki, hogy előveszem a sokkolót, bár nincs sokkolóm, de tudtam, hogy attól meg fog ijedni. Volt nálam pont egy elemlámpa, ránézett, gyorsan felöltözött, és elkezdett szaladni.”

Ezután filmbe illő jelenet következett. A lány mellett megállt egy autó, amelyben három férfi ült. Megkérdezték, mi történt.

„Elmondtam, hogy itt volt ez az elmebeteg, és mutogatta magát. Erre az egyik, hogy úristen, ott játszik az udvaron a lányom. Ekkor csikorgó kerekekkel fordultak meg, utánamentek, de én már csak azt láttam, hogy durván megagyalták.”

Zsuzsanna azt mondja, tényleg nem szabad megijedni, ő nem is fél az ilyenektől, mert mások veszélyesebbek lehetnek. A lényeg, hogy a mutogatós embereket meg kell lepni valami határozott szöveggel!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péter nyilvánosan gúnyolódott Varga Judit saját bántalmazásáról szóló drámai vallomásán - videó

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

metropol.hu

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

hirtv.hu

Újabb helyen mérettetné meg magát Magyar Péter

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-