RIPOSTER

Megdöbbentő tények az M0-ásnál gyilkoló férfiről

A 38 éves Sch. László ölte meg a prostituáltként dolgozó nőt vasárnap, az M0-ás gyáli lehajtójánál. Kiderült, hogy a gyilkos jól szituált családból származik, boldog párkapcsolatban élt.

Futótűzként terjedt a hír vasárnap este a Pest megyei Csévharaszton, hogy a mintacsaládnak számító Sch.-ék cégvezetőként dolgozó 38 éves fia megölt egy prostituált nőt, majd a holttestet kidobta az M0-ás közelében.

A Bors megtudta, hogy a gyilkos csévharaszti házában ölte meg a fiatal nőt, majd a holttestet autójába tette, és az M0-ásra hajtott. A nő mellett ott volt a mobiltelefonja is, és annak alapján találták meg na­gyon hamar Sch. Lászlót. A férfit Albertirsán kapták el, a rendőröknek beismerte a gyilkosságot. 

Hétfőn Lászlót visszavitték a nyomozók a családi házához, ahol egy bábuval kellett megmutatnia, pontosan mi történt közte és a nő között.

Õk a legrendesebb család, akiket valaha ismertem. Lacinak vettek a szomszédos utcában egy szép házat, ott élt a kedvesével, bár azt beszélik, hogy a lány az utóbbi időben elköltözött

– mondta a Borsnak egy helybéli nő.

A lap megtalálta a meggyilkolt nő élettársának az édesanyját. Az asszony cáfolta, hogy jövendőbeli menye va­laha is prosti lett volna.

Egész Kő­bánya gyászolja

– sírta el ma­gát az asszony.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?