RIPOSTER

Megbíztak benne, a kislányok bugyijába nyúlt egy Pest megyei perverz

A 12 év alatti gyerekeket a szülők rendszeresen a férfira bízták, aki a szomszédjukban magányosan élt.
  • Szerző: Ripost

Az idősebb férfi egyedül élt a házában egy Pest megyei településen. Szomszédjában többgyermekes családok laktak, a szülők ismerték, megbíztak benne. Tavaly többször meg is kérték, hogy vigyázzon a gyermekeikre, amíg ők dolgoznak. Így a gyerekek – köztük öt kislány  – sokszor megfordultak a férfi házában. Előfordult, hogy ott is éjszakáztak.

Ezen látogatások során a vádlott több esetben a kislányok bugyijába nyúlt és simogatta őket. Ahogy azt a %% elsőként megírta, tavaly júliusban egy kislány azért tért be a férfi házába, hogy javítsa meg a görkorcsolyáját. A vádlott megszerelte a görkorcsolyát, majd őt is simogatni kezdte. A gyermek kérdőre vonta a férfit, majd otthon elmondta, hogy mi történt vele. A kislány jelzésére a szülők feljelentést tettek, a férfival szemben pedig nyomozás indult.

A Pest Megyei Főügyészség többrendbeli, folytatólagosan, tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal és más bűncselekménnyel vádolja a férfit, aki letartóztatásban várja a tárgyalást - tájékoztatott az ügyészség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?