RIPOSTER

Már egész Pozsony minden idők legundorítóbb bűnözőjét üldözi - Fotó

Hetek óta rettegésben tartja a pozsonyi nőket az a perverz férfi, aki saját fekáliájával keni össze az általa kiszemelt nők arcát. A szlovák rendőrök most hatalmas hajszát indítottak, hogy elfogják az őrült támadót, még a taxisokat is felkérték, hogy segítsenek.
  • Szerző: Doris

Hetek óta rettegnek a pozsonyi nők, egy perverz férfi ugyanis már többször is lecsapott rájuk a szlovák főváros utcáin. Az őrült támadó azzal szórakozik, hogy saját ürülékét keni szét kiszemelt áldozatai arcán.

A rém legutóbb november 1-jén bukkant fel, amikor Pozsony óvárosában hirtelen hátulról odalépett egy gyanútlanul sétáló nőhöz, és saját fekáliájával bepiszkított kezét a nő arcához szorította. A férfi korábban egy villamoson követte el a gusztustalan támadást, áldozata akkor egy 23 éves lány volt.

A Pozsonyi Kerületi Rendőrparancsnokság most hajszát indított, hogy elkapja a nőket rettegésben tartó alakot. Arra kérték a terrorizált nőket, hogy azonnal értesítsék a rendőrséget, hiszen csak így van esélyük elkapni a hetek óta szabadon garázdálkodó férfit. Emellett pedig az esetleges szemtanúk és a taxisok együttműködésére is számítanak. Arra kérték a sofőröket, figyeljék, hogy valamelyik ügyfelüknek nincs-e ürülékszaga.

A rettegett rémről egy grafikát és egy részletes személyleírást is közzétettek a rendőrség honlapján a 25 és 35 év közti, kb. 180 cm magas férfiről:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?