RIPOSTER

Magyar élsportolót és barátnőjét gázolta halálra egy kamion az M3-ason

Fekete öves, Európa-bajnoki ezüst­érmes karatemestert és barátnőjét gázolta halálra egy kamion az M3-as autópálya leállósávjában.

Borzalmas baleset történt egy héttel ezelőtt az M3-as autópályán. Egy autó július 30-án éjjel 1 óra után az autópálya 33-as kilométerénél, Gödöllő térségében a leállósávban vesztegelt. Eddig tisztázatlan okokból egy arra haladó kamion csapódott az autónak, a kocsi a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Ketten, egy ezüstérmes karatebajnok, Fábrik István és barátnője haltak meg a balesetben.

Kiváló, szerető család támogatta őt céljai elérésében, nagyszerű emberek, el sem tudom képzelni, mit érezhetnek most. István a barátnőjével ment Budapestre, amikor a baleset történt, sajnos a lány is életét vesztette

– mondta szomorúan a Borsnak Orehovszki Zoltán, a Sátor­aljaújhelyi Kyokushin Karate SE elnöke.

A párt a mentők kórházba szállították, mindketten ott vesztették életüket. A férfi élete legjobb eredményét idén márciusban, a hollandiai nyílt Európa-bajnokságon érte el, ezüstérmet szerzett. Barátnője is rajongott a sportért, felnőtteknek és gyerekeknek is lovasedzéseket tartott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?