RIPOSTER

Lázálom! Karácsony akar parkolási rendszert tervezni

Viccnek nevezte a Fidesz budapesti szóvivője, hogy Karácsony Gergely zuglói polgármester, főpolgármester-jelölt akar javaslatot tenni a kerületi és fővárosi parkolás mûködtetésére.
  • Szerző: ripost

Zsigmond Barna Pál szóvivő elmondta, Karácsony Gergely közérdekű adatigényléssel fordult a kerületi önkormányzatokhoz a parkolást illetően, melyből kiderül, hogy

ő akar javaslatot tenni a kerületi és fővárosi parkolás működtetésére.

Ez egy vicc, erre senki nem kérte, és még csak nem is alkalmas rá, legfeljebb tananyagért jelentkezhetne a többi kerületnél – jegyezte meg a kormánypárti politikus.

A Fidesz budapesti szóvivője ismertette, Karácsony Gergely egyebek mellett arra kíváncsi, hogy hová érkezik a parkolási bevétel és mire költi az adott önkormányzat a nettó nyereséget.

Érdekes, hogy más, nyereséges önkormányzatokat vizsgálgat, ahelyett, hogy Zuglóban tenne rendet, ahol a kerületek közül egyedüliként veszteséges a rendszer, napi 1 millió forint folyik el a botrányos szerződések miatt.

Az emberek kifizetik a parkolási díjakat és ahelyett, hogy abból fejlesztések valósulnának meg, még a zuglóiak fizetnek rá.

Ez Karácsony Gergely alkalmatlanságának egyértelmű bizonyítéka – szögezte le.

A szóvivő emlékeztetett, éppen hét hete kérték először, hogy Karácsony szüntesse meg a szerződéseket, azóta 50 millió forintot veszített Zugló. A Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt, hogy ne tereljen, és tegye ingyenessé a parkolást egy új, alkalmas polgármester megválasztásáig.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?