Létrehozva: 2017.12.05.

Kutyamaffia garázdálkodik az országban, így rabolják el az állatokat

Rettenetes jelenségre hívta fel lapunk figyelmét a Ripost olvasója! Fejes Sándor két kiskutyáját fényes nappal egy fõvárosi, VI. kerületi bolt elõl lopták el, emiatt kezdett nyomozásba. Kiderítette: kutyamaffia garázdálkodik az országban, különbözõ célokra lopják el az állatokat.

Minden állattartó rémálma vált valóra Budapesten: egy VI. kerületi közért elől eltűnt két kikötött kiskutya. Az állat gazdája a %RIPOST%-nak elevenítette fel a történteket.

A 11 éves Borzit és a 6 éves keverék Maszatot a Szondi utcai közért elől kötötték el múlt kedden, nem messze onnan, ahol lakunk

– mesélte lapunknak szomorúan.

"A szokásos déli sétára ugrottam le velük. Mentünk egy kört, aminek a végén valamivel kevesebb mint öt percre beugrottam a boltba. Amikor kijöttem, legnagyobb megdöbbenésemre a kutyák nem voltak sehol. Kizárt, hogy elszöktek volna: dupla csomóra kötöttem a pórázt, ahogy mindig is szoktam, emellett olyan ragaszkodó állatok, hogy rendszeresen megpróbálnak utánam jönni. Ha elszabadultak volna, inkább a boltba jöttek volna utánam. Természetesen mindkét kutyus chipelt, és biléta is van a nyakukban."

Van térfigyelő, de minek?!

Fejes Sándor azonnal hívta a rendőrséget. "A rendőrök rendesek voltak, körbevittek, szemtanúkat kerestek. Megengedték, hogy megnézzem a térfigyelő kamera felvételeit, ám kiderült: az sajnos semmire sem jó. A szemben lévő sarkon van felszerelve, folyamatosan 90 fokban elfordulva pásztázza a környéket, ám amikor a boltra néz, akkor a kép jó részét kitakarja egy elsőbbségadás kötelező tábla" – folytatta a történetét Sándor, aki két férfit látott a bolt mellett.

A felvételekből kiderült, hogy nem ők voltak, de talán láthattak valamit. Egyikük élénk színű felsőt, sötét mellényt, és sötét nadrágot, másikuk sötét munkás felsőt, és nadrágot viselt, ha magukra ismernek, jelentkezzenek!

– kérte Sándor.

Mire jó a lopott kutya?

A gazdi amellett, hogy kiplakátolta a városrészt a kutyák képével és a közösségi hálón is keresi őket, saját nyomozásba kezdett, és megdöbbentő tényekre bukkant.

Többnapos kutatásom eredményeként kiderült: régóta kutyákra szakosodott maffia garázdálkodik az országban

– közölte Fejes Sándor.

"Beszéltem egy gazdával, akinek három kutyáját a kerítésen keresztül lopták el. Jobbára külföldre viszik a lopott állatokat. Lehet, hogy eddig csak én voltam túl naiv, de a két kutyánk elrablása kellett ahhoz, hogy feltáruljon előttem, mi az a kutyamaffia. Ezek a bűnözők szervezetten tevékenykednek, kifigyelik a kutyákat, gyorsak, tudják, hogy mit és hogyan cselekszenek. Külföldre, elsősorban Németországba hurcolják a rabolt állatokat, ahol a menhelyek fizetnek a leadott kutyákért, de sok más célra is lopnak kutyákat..."

 

Arról, hogy milyen további célok mozgatják a kutyatolvajokat, hogyan látja a helyzetet egy állatvédő szervezet és miben bízik Borzi és Maszat gazdája, hogy visszakerülnek hozzá a kedvencei, a keddi %Ripost% napilapban olvashatsz. Keresd az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli hírt jelentett be a Fradi Dejan Sztankovicsról

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van Bogi és Csabi között

vg.hu

Halálos tömegbaleset Budapesten: őket körözi a rendőrség – fotó

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

magyarnemzet.hu

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

origo.hu

Veszélybe került Marics Peti karrierje

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 19.: a Bika szerencsés, a Skorpiót meglepetés éri

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Drámai dolog történt a vonaton: sikoltozva kért segítséget gyermekéhez az anya

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-