Létrehozva: 2016.01.14.

Közös sírba temették a szolnoki lányokat, a család nem tudja haláluk okát

A nyilvánosság és a sajtó teljes kizárásával helyezték végsõ nyugalomra a december végén elhunyt lányokat. A család még mindig nem tudja, miért kellett meghalniuk.

Szerző Ripost

Mint arról korábban a %RIPOST% is beszámolt, a karácsony előtti napokban, a szolnoki gyermektábor egyik kőházában holtan talált a gondnok két fiatal lányt. A rendőrség azonnal kizárta az idegenkezűséget. Az áldozatok egy napilapnak megszólaló barátja akkor azt mondta: nyomasztó lelki gondjaik miatt követtek el öngyilkosságot a lányok, a %RIPOST%-nak azonban egymástól függetlenül két ismerősük is azt nyilatkozta: szinte kizárt, hogy véget vetettek volna életüknek, inkább baleset történhetett.

Mindenki találgat, mi lehet a lányok halálának oka, a közösségi oldalakon olvasható legvadabb verziók szerint valamilyen szennyezett drog okozhatott tragédiát - ezt azonban még nem erősítette meg a rendőrség.

A család még mindig nem tud semmit. A lányok édesapja, aki egy szolnoki étterem szakácsa, szokásától eltérően most talpig feketében főz. Azt mondja, nem akar beszélni, már ki sem meri nyitni az internetet, olyanokat olvasott.

Mindössze annyit szögez le, lányai nem voltak öngyilkos típusok.

Ha tudja, mi történt velük, mondja meg, mert én nem tudom

- mondja idegesen, majd hozzáteszi, minden hülyeséget olvasott, többek között azt is, hogy a testvérpár külföldön dolgozott. Mikor azonban a %RIPOST% munkatársa arra kéri, akkor tisztázza a helyzetet, csak a fejét rázza. „Volt elég pénzük, amiből megéltek, legyen ennyi elég. Az egyik még a gyerekét is tisztességgel eltartotta belőle” – kiáltja. A kétéves Kevinről beszél, akit most ő akar felnevelni, legalábbis közösségi adatlapján ezt osztotta meg: „A drága kis anya nélkül maradt unokám,

remélem, isten ad erőt, hogy fel tudjam nevelni!”

Közben a nyilvánosság és a sajtó kizárásával eltemették Szolnokon a lányokat. „Senkinek nem szóltak a temetésről, mert nem akartak nyilvánosságot, így csak páran jöttek el” – tudtuk meg a szolnoki temetőben, ahol a két lányt közös sírba temették.

A síron lévő pár koszorú valóban arról tanúskodik, hogy a szertartáson csak a legszűkebb család vett részt. Hiába helyezték azonban nyugalomra szeretteiket, fájdalmuk csak a rendőrségi nyomozás lezárulásakor csökkenhet, ha megkapják kérdéseikre a válaszokat.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

life.hu

Íme, azok a csillagjegyek, akik kiváló anyává válnak

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 28.: Mély és nagyon erős érzések járnak át csütörtökön

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-