RIPOSTER

Kísértik áldozatai a magyar sorozatgyilkost, pokol a börtönben

A százhalombattai férfi korábban még dicsekedett borzalmas tetteivel, mostanra azonban mindent megbánt.
  • Szerző: Ripost

Négy nőnek oltotta ki az életét, majd napokig visszajárt tettei helyszínére, hogy áldozatai testét meggyalázza a százhalombattai rém. A hidegvérű gyilkos most azt állítja, hogy a mai napig látja áldozatai arcát. Balogh Lajos még a kilencvenes években végzett 16 éves sógornőjével, barátja 14 éves barátnőjével, majd két futó nővel. Mindegyikőjükre pontosan emlékszik, sőt nincs olyan nap, hogy ne gondolna rájuk. Azt mondta, hogy a hajnalok és az éjszakák a legnehezebbek, mert akkor jönnek elő a borzalmas emlékek - írja a Blikk.

Régebben viszont teljesen másképp nyilatkozott: "Magát azt, hogy embert öltem, azt nem bánom egyáltalán. Kipróbáltam és jó volt. Tetszett." Ezt egy 16 évvel ezelőtti interjúban mondta, amiben élet és halál uraként írta le magát, igazi istenként gondolt magára.
Ma már másképp gondolkodik, hosszú évekig pszichológus is foglalkozott vele. "Most visszanézve olyan volt az a Balogh Lajos, a 25 évvel ezelőtti, mint egy erkölcsi toprongy."

Megemlítette borzalmas gyermekkorát is, azonban azt állítja, nem akar e mögé bújni. "Én is átmentem a sanyargatáson, én is átmentem a kínzáson gyerekkoromban... Tudtam, hogy mikor érkeztek el arra a pontra, hogy már azt gondolják ők is, hogy innen már soha többé nem lesz visszaút, mert ez az ember nem fog elengedni"- mondta.

Bocsánatot viszont senkitől sem hajlandó kérni. "Saját magamat gyűlölöm, nem tudom felfogni, hogy tehettem meg azokat. Bocsánatot nem kérek, és nem azért, mert nem sajnálom, amit tettem, és nem azért, mert nem forgatnám vissza az idő kerekét, és nem adnám vissza a hozzátartozóikat, hanem azért, mert amit tettem, azt nem lehet megbocsátani" - fogalmazott.

Jelenleg a Kozma utcai fegyházban raboskodik és ma már a tudományok érdeklik. Apja megölését azonban nem bánja, mert állítása szerint a férfi unokája szemébe köpött 1990. karácsonyán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?