RIPOSTER

Kiderült, kedden két férfi holttestét találták meg a Dunában

A holttestek azonosítása még folyamatban van, de már néhány információt lehet tudni róluk.
  • Szerző: Ripost

A dél-koreai sajtó jelentése szerint kedden a Margit hídnál egy férfi holttestét hozták a felszínre. A lapok értesülései szerint a férfi kék inget és farmert viselt.

Úgy tudjuk, hogy Kulcsnál szintén egy férfi holttestét találták meg kedden, az ő azonosítása még zajlik. A koreai híradások szerint az áldozat fekete öltönyt viselt.

A Blikk korábbi információi szerint a rendőrség több száz méteres körben lezárta Kulcson a hajóállomás környékét. A lap úgy tudja, hogy dél-koreai újságírók is megjelentek a helyszínen, így elképzelhető, hogy az intézkedés összefügg a Hableány turistahajó balesete után eltűnt turisták és hajósok felkutatásával.

A Hableány és a Viking Sigyn szállodahajó május 29-én késő este ütközött össze a Margit híd közelében, a turistahajó felborult és elsüllyedt, fedélzetén 33 dél-koreai állampolgárral - turistákkal és két idegenvezetővel -, valamint kéttagú magyar személyzettel. Hét embert a környező hajókon utazók kimentettek, hét dél-koreai állampolgár holttestét pedig még aznap megtalálták, jelenleg 17 embert keresnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?