RIPOSTER

Kétségbeesetten keresi egy magyar édesanya a lányát elütő autóst

Ködösen indult a tegnap reggel, és ez egyre gyakrabban lesz jellemző. Romlanak a látási viszonyok, de mintha ezzel a közlekedők mit sem törődnének: a szokásosnál több balesethez riasztják a tûzoltókat és a mentőket.
címkék:

A 8-as úton egy szarvassal ütközött egy autó, a 68-ason pedig két kocsi ütközött össze, ott az egyik sofőr sérült meg szerdán. A reggeli ködben a fővárosban, a Gyáli úton négy autó rohant egymásba, egy ember megsérült. Csákvár és Oroszlány között kisteherautóba csapódott egy kocsi, ott az egyik autó sofőrjét kellett ellátniuk a mentőknek.

A %% szerdai számában már figyelmeztetett: egy hét alatt nyolc gyalogost ütöttek el az országban, mert a közlekedők nincsenek tekintettel arra, hogy az őszi látási viszonyok közepette a szürkületben, a sötétben nehezen vehető észre a sötét ruhában közlekedő gyalogos. Cikkünk megjelenése óta újabb három embert – közülük két kisgyereket -  gázoltak el.

Kedden este a fővárosban egy kislányt ütött el egy autó, Szombathelyen, a Rumi úton egy idős, sötét ruhát viselő nőt gázoltak halálra, Vácott pedig a lányát elütő sofőrt és szemtanúkat keres egy anyuka:

„Keresem azt az autóst, aki hétfő délután Vácon, a zebrán elütötte a lányomat, aki akkor az mondta, nincs baja, de kedden a fél napot a sürgősségin töltöttük. Szeretnék vele beszélni, vagy ha esetleg valaki látta a történteket, azt is szívesen meghallgatnám”

– kérte az őrbottyáni édesanya.

Akinek van tudomása a balesetről, szerkesztőségünkben is jelentkezhet!

A rendőrség ismét felhívta a figyelmet, hogy a közlekedők legyenek tekintettel az őszi időjárásra, a megváltozott út- és látási viszonyokra.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?