RIPOSTER

Két holttest egy házban: Szívszorító részlet derült ki Zoli bácsiék tragédiájáról

Szeretett felesége után halt egy idős férfi a Vas megyei Bobán, egy családi házban. Zoltán bácsi és Klári néni hosszú, boldog évtizedeket élt le együtt. A Bors információi szerint az idős oktató nem bírta elviselni imádott asszonya elvesztését, ezért felakasztotta magát a háza padlásán.
  • Szerző: Doris

Zoltán bácsit és hitvesét, Klári nénit Bobán mindenki tisztelte. A családfő régebben szakmunkásokat tanított. Boldog házasságban éltek, két lányt neveltek fel teljes egyetértésben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Két holttest egy házban: Szívszorító, ami kiderült Zoli bácsiék tragédiájáról

Fotó: Ripost

A gyerekek felnőttként is rendszeresen látogatták a szülőket, a holttestükre egyikük bukkant rá hétfő reggel. A Bors kérdéseire Rita és Györgyi sem kívánt válaszolni, érthetően mindkettejüket sokkolta a tragédia.

„Bár minden házaspár úgy élne, ahogy Zoli bácsiék! Egész életükben szorgalmasan dolgoztak, még idős ­korukban is állatokat tartottak és zöldségeket termesztettek. A helyiek még vasárnap is látták őket, ahogy együtt kapáltak a kertben. Soha nem veszekedtek, szinte mindenki irigyelte őket, mert a szerelmük láthatóan még öregségükre sem múlt el” – mondta a lapnak az egyik helybéli.

A lap szerint Klári néni korábban egy súlyos betegségből épült fel, a koronavírus-fertőzést pedig mindketten átvészelték. A házaspár idén ünnepelte volna az 50. házassági évfordulóját. A jeles napra az egész család lelkesen készült.

Úgy tudni, az idős asszonyt álmában érte a halál, a férje pedig, rádöbbenve, hogy élete párja nincs többé, felment a padlásra, és felakasztotta magát. Ezt az értesülést a rendőrség lapzártáig nem erősítette meg.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t

 

És ezeket olvastad már?