RIPOSTER

Két éve halottnak nyilvánították, sokkoló, mit tettek a magyar nővel

A nőt ketten tartották fogva, először tavaly jelent meg az utcán, ahol ételt keresett.
  • Szerző: Ripost

Még saját rokona is borzongva tekintett a bíróságon azokra a képekre, amiken a meggyötört Sz. Ilona látható. Testét és lábát kék-zöld foltok borították, a bokáját pedig rablánc szorította. A vád szerint mindezt nem más tette vele, mint H. Lajos és élettársa, Emília - írja a Bors.

A Monoron bolyongó Ilonára tavaly lettek figyelmesek helybeliek, amint éppen egy bolt előtt ételt keresett. Kiderült, hogy a nőt két éve halottá nyilvánították, valójában azonban egy monori házban, láncon tarthatták fogva. Ezután Ica megint eltűnt, az asszony azonban nemrég egy kórházban bukkant fel. Állítólag sanyargatói olyannyira összezúzták a lábát, hogy az még most sem jött helyre, így kezelésre kellett vinni.

Lajos és Emília tagadja, hogy fogva tartotta volna Icát. A nő unokatestvére azonban állítja: Ica azóta is sokkhatás alatt áll.

"Nagyon megdöbbentünk, amikor tavaly az unokatestvérem felhívott, hogy megtalálták. Borzalmasan nézett ki. Most is na­gyon rosszul van, a lába ké­kes-pirosas, be kellett vinni a kórházba. Csak reménykedni tudunk benne, hogy nem vágják le neki" – mondta az asszony.

A rejtélyesen megtalált Icát májusban, kínzóitól elkülönítve hallgatja meg a bíróság.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?