RIPOSTER

Képtelen volt feldolgozni fia halálát a februárban eltűnt anya

Aggódva keresi családja a közel egy hónapja eltûnt Tatár Nikolettát. A 36 éves nőt utoljára Szolnokon látták egy férfi társaságában, azóta nem tudnak róla semmit. Kiderült, életét egy szörnyû tragédia árnyékolta be...
  • Szerző: Doris

Hiába keresik kétségbeesetten a február 11-én eltűnt Tatár Nikolettát, a 36 éves nőnek közel egy hónapja semmi nyoma. Ismerősei sem tudják, miért döntött úgy, hogy egy férfi ismerősével kilép szolnoki lakása ajtaján, és megszakítja a kapcsolatot a külvilággal.

Arcképe már a Facebook eltűnt embereket kereső csoportjába is felkerült, valaki azt írta, látta felbukkanni Kunszentmártonban, ám azóta sem adott magáról életjelet.

A %% megtalálta a bolyongó nőt a közösségi oldalon, bejegyzéseiből és fotóiból pedig kiderült, hogy

a csinos asszony mély gyászban élte az életét.

Beni nevű kisfia súlyos betegség következtében életét vesztette. Bár a tragédia már 4-5 éve történhetett, az anya azóta is képtelen  feldolgozni fia elvesztését. Ezt több virtuális fotóalbum is bizonyítja, amelyek mind a kisfiú nevét viselik, és tele vannak az életerősnek tűnő, mosolygós gyerek képeivel.

A szomorú emléket ébresztő felvételek alá csak úgy záporoztak a részvétet nyilvánító kommentek. Úgy tűnik, Nikolettát többen is megpróbálták átsegíteni élete legnehezebb időszakán.

Arról, hogy rejtélyes eltűnésében szerepet játszott-e kisfia évekkel ezelőtti halála, egyelőre nincsen információnk. Az viszont mindenképp árulkodó, hogy február 11-én hajnalban még megosztott egy megható videót az üzenőfalán. A felvételen egy bájos kislány énekel a szeretet erejéről.

 

Eltűnt neve: Tatár NikolettaÉletkor: 36 évesEltűnt: 2016.02.11.Lakhelye: KunszentmártonUtolsó ismert tartózkodási...

Közzétette: Eltűnt emberekért-megoszthatod – 2016. március 6.

 

És ezeket olvastad már?