RIPOSTER

Sokkoló: első gyermeke halála után a másodikat a vécébe szülte és otthagyta

Első gyermeke halála miatt börtönbe került a nő, aki második gyermekét a vécébe szülte és otthagyta.
  • Szerző: Buster

A 34 éves Denette WIlliams tavaly szeptember 3-án, édesanyja házában volt a párjával, amikor hajnali 3 órakor kiment a vécére, szült, majd a babát otthagyta. Elmondása szerint azt, hitte, menstruációs görcsei vannak, majd amikor leült, egy csobbanást hallott és elöntötte a vér.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

szülés kegyetlen anya rendőrség

Másodszor áll majd bíróság elé a kegyetlen anya Fotó: Montgomery megyei seriff iroda

A texasi nő ekkor a szomszédos helyiségben lévő zuhanyzóhoz rohant, ahol fájdalmában felordított. Erre riadt fel a férje, aki miután látta, hogy a nő csurom vér, rájött, mi történhetett: a nő a vécébe szülte a gyermekét és otthagyta. Szerencsére a férfi megtalálta a csecsemőt.

Denette a rendőröknek azt vallotta, nem tudott a terhességről, de a telefonjában tárolt dokumentum leleplezték a hazugságát. Tettéért súlyos büntetésre számíthat, hiszen 2011-ben öthetes fia halála miatt egyszer már a rácsok mögé került. Akkor 11 órán át hagyta az autóban beszíjazva a gyermekét, akinek ettől eltört a nyaka, a bordája és súlyosan megsérült a gerince. A nőt a fia haláláért 15 évre ítélték, de a büntetését később 10 évre mérsékelték, majd 5 év után szabadlábra helyezték – számolt be a sokkoló esetről a CrimeOnline.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?