RIPOSTER

Kegyetlen fordulat: így ölték meg az izraeli világutazót!

A legújabb információk szerint két férfi ölhette meg azt az izraeli világutazót, akinek Tiszakécskén veszett nyoma.
  • Szerző: WM

Bejárta az egész internetet Ofir Gross képe, akit először csak eltűntként kezelt a rendőrség. Egy nő aztán a hatóságok segítségére sietett, és elárulta, hogy egy hotel bárjában látta az izraeli férfit italozni.

Mint utóbb kiderült a férfi nem vett ki szobát, sőt még enni sem evett, mert túl drágának találta az árakat - írja a Blikk. A nyomozóknak az az információ is a rendelkezésére áll, hogy Ofir haza üzent szüleinek, hogy Tiszakécskére utazik, ahol egy magyar fiú meghívta őt magához, és biztosította róla, hogy ingyen nála aludhat. 

A lap azt is tudni véli, hogy feltehetőleg a 21 éves N. Károly volt az, aki meghívta magához a világutazót. Egy barátjával voltak hárman Károly tanyáján, ahol valamin összeveszhettek a vendéggel, majd megölték. A feltételezések szerint a férfit álmában érte a halál, amikor a két fiatal téglával ütötte agyon. Ezt követően elvették tőle a laptopját és mobilját, ezeket rövid időn belül el is adták.

Károly és barátja úgy próbálták meg elrejteni a holtestet, hogy az egyik szobában a törmelékek alá temették. A feltételezett elkövető édesanyja jelenleg Olaszországban él, apja pedig börtönben volt, a fiút nevelőszülők nevelték.  

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?