Létrehozva: 2018.12.31.

Jó, ha tudod, így utazhatsz szilveszter éjjel Budapesten

A szokásos éjszakai járatok mellett minden metró közlekedik majd egész éjjel, ráadásul a buszok és a HÉV-járatok is gyakoribbak lesznek.

Kényelmesen utazhatnak éjszaka azok, akik úgy döntenek, hogy Budapesten szilvesztereznek. December 31-ről január 1-re virradóra egész éjjel jár az M2-es, az M3-as (Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között) és az M4-es metró: éjjel 1 óráig tíz, ezt követően hajnalig tizenöt percenként.

Az M1-es metró üzemidejét is meghosszabbítja a BKK: a kisföldalatti éjjel 1 óráig 10 percenként közlekedik, a belvárosi megállókban körülbelül negyed 2-kor lehet még felszállni rá.

Útvonalán ezt követően a szokásosnál sűrűbben közlekedő 979-es busszal lehet utazni - olvasható a BKK oldalán.

Éjszakai is közlekedő nappali járatok, sűrűbben közlekedő éjszakai buszok Az éjjel-nappali 6-os mellett szilveszter éjszaka a 4-es villamos is közlekedik, ennek köszönhetően jelentősen sűrűbben követik majd egymást a villamosok a Nagykörúton.

A szokásos éjszakai járatok szilveszter éjjelén is közlekednek a megszokott rendben, azonban az M3-as metró Nyugati pályaudvar és Határ út közötti szakaszán az éjszakai buszok helyett a metróval lehet utazni.

Újpest felé a Nyugati pályaudvartól, míg Kispest és Pestszentlőrinc felé a Határ úttól indul a 914-es és a 950-es járat.

A metrók és a nagykörúti villamosok által érintett főbb átszállópontoktól a megszokott éjszakai járatok sűrűbben indulnak a külső végállomások irányába.

Az éjszakai buszjáratok mellett egész éjszaka 30 perces követési idővel közlekedik több, a belvárost átszelő nappali buszjárat: az 5-ös busszal Budán a Pasaréti tér felé, míg Pesten Zugló és Rákospalota felé utazhatnak.

A 7-es busszal Újbuda és Albertfalva felé, valamint Zugló és Újpalota felé lehet utazni; a 8E buszjárattal Budán a Hegyalja út térsége és Gazdagrét felé, Pesten pedig Zugló és Újpalota felé lehet eljutni.

A 9-es buszjárattal Óbudára, valamint Kőbánya felé utazhatnak.

Egész éjszaka jár majd a 916-os és a 934-es autóbusz, továbbá számos éjszakai járat vonalán nagyobb befogadóképességű járművek közlekednek.

A HÉV is jár egész éjszaka Egész éjszaka jár majd a HÉV minden vonalon. A H5-ös HÉV budapesti szakaszán 30 percenként indulnak a szerelvények – Békásmegyertől tovább Szentendre felé óránként. A H7-es HÉV Boráros tér és Csepel között szintén 30 percenként indul majd.

A H6-os HÉV Közvágóhíd és Ráckeve között kétóránként, míg a H8-as az Örs vezér tere és Gödöllő között óránként indul majd. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

vg.hu

Áll a bál a Telexnél: távozások jöhetnek

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

Szabi, a pék 12 legjobb péksüteménye húsvétra: ezekkel a receptekkel garantált a siker

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-