RIPOSTER

Így üzent a túlvilágról a Várpalotán talált bácsi szelleme

A tisztánlátó még kapcsolatba tudott lépni a szerdán este holtan talált 65 éves bácsival, aki pénteken tûnt el a városból. A RIPOST megkapta a beszélgetést.

Két alkalommal indítottak keresőakciót, hogy előkerüljön a 65 éves várpalotai férfi, de sajnos a szerdai nyomozáson már csak a holttestét találták meg Várpalotán.

A keresést vezető Sinka Vivien napokon keresztül gyűjtötte az adatokat és az információkat, hogy minél előbb a bácsi nyomára bukkanjanak.

A tizenkét órás vasárnapi kutatás, és a helyiek által elmondottak alapján szükségét éreztem, hogy felkeressek egy látót, aki talán pontosabb adatokkal szolgálhat a férfi hollétével kapcsolatban

- meséli a %%-nak az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke, aki az eltűnt bácsi családjától kapott felkérést, hogy segítse az önkéntesek munkáját.

A látó korábban a rendőrségnek is segített, több nyomozásban sikeresen vett részt, de ma már nem nagyon vállal ilyen munkákat, ahogy mondja:

Borzasztóan megterhelő egy-egy kapcsolatfelvétel a személyek gondolataival.

Hátborzongató egyezés

A %% megkapta a látó és az eltűnt, akkor már vélhetően halott bácsi közti kapcsolatfelvételt. Ezt összevetve a keresés eredményével, a helyszínnel, ahol végül szerda este fél 6-kor megtalálták, rémisztően pontos egyezést találunk.

A fenti beszélgetésben leírtak végül teljesen egyeztek azzal a helyszínnel, ahol a bácsit szerdán megtalálták: a szabadban, Várpalota szélén, Székesfehérvár felé feküdt a földön, a közelben pedig egy kisház volt.

A beszélgetés további részleteit a rendőrségi nyomozás miatt a %% nem tudja közreadni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?