RIPOSTER

Te jó ég: Olyan hír jött az időjárásról, amit nagyon nem akartunk hallani

Esőt, havas esőt hozhat a hétvége. El kell fogadnunk, hogy vitathatatlanul beköszönt a tél.
  • Szerző: Doris

Bár csütörtökön még többnyire kellemes őszi idő vár ránk, a tél és a vele járó hideg már készülődik, hogy egy pillanat alatt átvegye az uralmat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Te jó ég: Olyan hír jött az időjárásról, amit nagyon nem akartunk hallani

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Csütörtökön reggelre főleg a délnyugati tájakon képződik köd, mely a délelőtt folyamán feloszlik. Rétegfelhős időre számíthatunk, a déli és az északnyugati tájakon lesz a legnagyobb esély pár órás napsütésre. Kisebb eső csak az esti óráktól a délnyugati, nyugati területeken fordulhat elő. A délkeleti szél több helyen lesz élénk. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken borultságig növekszik a felhőzet, és délnyugat felől sokfelé várható eső. Az Alpokalján estétől havas eső, hózápor is előfordulhat. Eleinte a délkeleti, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. +6, +7°C körül várható a hőmérséklet.

Szombaton hajnalban szórványosan várható ismét eső, havas eső, a hegyekben hó; majd napközben átmeneti csapadékszünet következik – ekkor ködfoltok képződhetnek. Estétől újra eleredhet az eső. Reggel 0, délután +7 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők – áll a köpönyeg.hu-n.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?