RIPOSTER

Riasztó előrejelzés érkezett a keddi időjárásról

A következő napokban 20 fok alatt maradnak a maximumok, de nem ez a legrosszabb hír.
címkék:
  • Szerző: Doris

Hétfőn felhős idővel indul a nap, és délen ismét eshet az eső, majd délutántól kezd egyre szakadozottabbá válni a felhőzet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Riasztó előrejelzés érkezett a keddi időjárásról

Hétfőn is számíthatunk esőre Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Hozzávetőlegesen a Szombathely-Debrecen vonaltól délre többfelé várható eső, zápor, de délutánra fokozatosan gyengül és kelet, délkelet felé helyeződik a csapadékzóna; máshol elvétve lehetnek rövid életű záporok. A szél élénk, helyenként erős lesz. A leghidegebb órákban 5-13 fokot mérhetünk. Napközben 14-19 fokig melegszik a levegő, a tartósan borult, csapadékos tájakon lesz a hűvösebb.

Kedden reggel néhol pára- és ködfoltok előfordulhatnak. Napközben számottevő csapadék nem valószínű, legfeljebb néhol lehet futó zápor. Hajnalban általában 6-11 fok várható, de a kevésbé felhős, hidegre hajlamos helyeken 2-5 fok is lehet. A csúcsértékek 14 és 19 fok között alakulnak.

Szerdán hajnalban is előfordulhatnak pára- és ködfoltok. Napközben északkeleten, keleten néhol lehet gyenge eső. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 6 és 11 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken 4-5 fok is lehet. Délutánra 13-19 fokig melegszik fel a levegő.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?