RIPOSTER

Idegesít a Facebook új funkciója? Így tudod kikapcsolni!

Ismét új lehetőségekkel bővült a közösségi oldal üzenetküldő rendszere, ám rengeteg felhasználót zavarnak a kéretlen funkciók. Most megmutatjuk, hogy állítsd vissza az alkalmazásodat az eredeti állapotába!
címkék:

A napokban új funkcióval bővült a Facebook Messenger, az eddig megszokott hangulatjelek helyett automatikusan beépültek a 3D-s emojik. Ám a felhasználók nagy részét hideg zuhanyként érte a frissítés, ami szinte minden előzmény nélkül épült be a közösségi oldal üzenetküldő rendszerébe.

A funkció egy külön gombot kapott, amivel gyorsan kiválaszthatjuk majd a helyzethez legjobban illeszkedő hangulatjelet. A gomb a szövegbeviteli mező alatt, bal oldalon van.

Ha a normál billentyűzetet használjuk éppen, akkor itt válthatunk az emojikra,

majd innen válthatunk vissza a betűkre. A Facebook egyedi megoldása nem írja felül a készüléken lévő gyári ikonokat, azokat továbbra is kedvünkre használhatjuk, viszont ki is lehet kapcsolni az új frissítést az alábbi módon:

1. Nyisd meg a Facebook Messenger alkalmazást.

2. A kezdőlap jobb alsó sarkában nyomj rá az 'Én' ikonra.

3. Menj a 'Fényképek és média' fülre

4. Kapcsold ki a 'Messenger-hangulatjelek' funkciót.

Pár gombnyomással újra visszaáll a rend és a Facebook Messengeredből eltűnnek a kéretlen, 3D-s emojik. Természetesen ugyanezzel a műveletsorral bármikor visszaállíthatod, ha mégis szeretnéd használni a frissítést.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?