RIPOSTER

Horrorisztikus baleset a zalakarosi élményfürdőben!

Szörnyû baleset történt a zalakarosi fürdőben, az Adrenalin csúszdapark egyik csúszdáján.

Horrorbaleset történt a Zalakarosi Élményfürdőben. Egy férfi csúszott le az Adrenalin csúszdapark egyik csúszdáján, ám öntudatlan állapotban csapódott a vízbe, majd magatehetetlenül lebegett percekig. A mögötte érkező férfi vette észre, miután megérkezett ő is a medencébe. Újra kellett éleszteni a balesetet szenvedett strandolót, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

Jelenleg mindkét lába béna, ahogy a jobb karja is. Beszélni nem lehet vele a lélegeztetőgép csöve miatt. Azt várják az orvosok, hogy legalább a láza elmúljon, hogy Budapestre tudjuk hozni egy gerincstabilizáló műtétre

- mondta el az Indexnek a férfi testvére, hozzátette, testvére egészséges volt, konditerembe járt, erős csontozatú.

A fürdő így reagált az esetre:

Az általunk üzemeltetett csúszdapark valamennyi csúszdája TÜV-engedéllyel és minősítéssel rendelkezik. A kérdéses időpontban valóban történt egy sajnálatos baleset az egyik csúszdánál. Ezen a csúszdán a megnyitása óta 25 ezer alkalommal csúsztak le vendégeink, melyből két alkalommal történt baleset. Az egyiknél megállapítható volt, hogy nem az előírásoknak megfelelően használták a csúszdát, a legutóbbi baleset körülményeinek vizsgálata még nem zárult le. A balesetet követően ismételt felülvizsgálatot kértünk, melynek eredményeként megállapították, hogy a csúszda előírásszerű használat mellett biztonságos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?