Létrehozva: 2019.04.02.

Horrorbaleset Szegeden: szerelme nézte végig Krisztina szörnyű halálát

A 18 éves lányt egy részeg, bedrogozott ámokfutó gázolta el, a tinédzsernek esélye sem volt a túlélésre.

A teste negyven métert repült, mindkét lába leszakadt a 18 éves Krisztinának, amikor egy ámokfutó elgázolta szombat éjjel Szegeden. A barátja fél méterrel mögötte állt, tehetetlenül nézte végig a horrorisztikus jelenetet.

Az autós utána segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt. Krisztina két éve költözött el otthonról párjához Szegedre, a tragédia előtt egy nappal látogatott haza utoljára a családjához. Édesanyja azt mondja: mintha csak elbúcsúzni jött volna.

"Szombaton fodrásznál voltak, aztán hazavitték az élettársa testvérét. Már jöttek ki tőle, amikor megtörtént a baj. Nem sokkal később már ott is voltunk a férjemmel, a vejünk jött értünk. A rendőrök oda sem engedtek a lányunkhoz, elköszönni sem tudtunk tőle rendesen" – zokogta az édesanya, aki a családi házukban fogadta a Bors munkatársait.

Krisztina mostanában nem dolgozott, de masszőr végzettsége volt. Az élettársa végignézte az egészet, sokkot kapott. A Bors információi szerint a lány az út túloldalára szeretett volna átmenni az ott parkoló kocsijukhoz, és még az úttestre sem lépett le, amikor az ámokfutó valósággal legyalulta. Úgy tudni, a szerelme fél méterrel állt mögötte a végzetes pillanatban. Krisztina teste háromháznyit, mintegy negyven métert repült.

A száguldozó sofőr először a szomszédos háznál parkoló Audi visszapillantóját vitte le, azután ütötte el a fiatalt. Az Audival még el sem álltak azóta, hétfőn pedig a lány fél pár cipője is ugyanott hevert alatta, ahova a gázolás pillanatában repült.

A tragédia helyszínén egy ott lakó szemtanú beszélt a lapnak a borzalmas pillanatokról. "Az egyik lába combtól, a másik csípőtől leszakadt, az arca pedig vérben úszott" – mondta a Borsnak Marci. "A bal lábát sokáig meg sem találták, a rendőrök még az udvarunkra is bejöttek keresni. Végül jóval távolabb, egy tuja tetején bukkantak rá" – tette hozzá a szemtanú, aki azt mondja, hogy fékezést nem is hallottak.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: halálos baleset gondatlan okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást egy tiszaszigeti férfival szemben. A rendőrség a gázolás után egy órán belül azonosította, majd elfogta a sofőrt, aki vezetés előtt alkoholt és kábítószert is fogyasztott. Kábítószer birtoklása miatt is felelnie kell.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli: ezt lépi a kormány a háborús üzemanyagárak miatt!

origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

metropol.hu

Megrendülten jelentették be a hírt, elhunyt a kiváló magyar sportoló

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

metropol.hu

Bodrogi Gyula párja: "Ez a mai napig szerelem!"

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

origo.hu

Több idős nő is felébredt a halottasházban - horrorfilmbe illő események játszódtak le

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-