RIPOSTER

Horrorárak a Hungaroringen, mindenkit megkopasztanak a büfékben

Érdemes volt jól megtömni a pénztárcákat indulás előtt. A pályán ugyanis nagyon durván elszabadultak az árak, tízezrekbe kerül, ha nem akarsz éhen halni.
  • Szerző: Doris

Bizony mélyen a zsebébe kell nyúlniuk a száguldó cirkusz szerelmeseinek, a Hungaroringen ugyanis annyira elszabadultak az árak, hogy a Forma-1-es hétvége alatt bizony több tízezer forintba kerül, ha nem akarjuk farkaséhesen nézni a futamot.

Nézzük a legalapvetőbb dolgot, az ásványvizet. Nos, fél liter szénsavmentesért 600 forintot kérnek a büfések, egy szénsavas üdítő pedig 800, nem beszélve az energiaitalról.

Ha megéhezünk a szombati időmérő vagy a vasárnapi futam előtt, vagy csak egy hűsítő jégkrémre vágyunk a hőségben, még rosszabbul járunk anyagilag. Nézzük csak!

Bizony, egy jó kis gírosz tortillában sem olcsóbb, mint 1500 forint, ha pedig egy egész tálat kérünk, az máris a duplája, azaz 3000.

A helyzet fagyi-fronton sem jobb, a legnépszerűbb jégkrém majdnem ugyanannyi, mint egy ebéd. (1500 Ft)

Persze azok, akik rendszeresen járnak ki a Hungaroringre, már hozzászokhattak a nem épp pénztárcabarát árakhoz, így nem meglepő, hogy egyre többen csomagolnak otthon szendvicset a benzingőzös kiruccanásra.

Aki olcsóbban szeretne élelemhez jutni, keresse meg a közeli MOL kutat. Barátságos eladók, hűtött italok, szendvicsek, pogácsa megfizethető áron. Itt a RedBull 450, a nagy sajtos pogácsa 240 Ft.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?