RIPOSTER

Ezért nem te vagy az Apple vezére! Kiderült a titok

A világvállalat vezére kőkemény napirendet tart, melynek első pontja egy hihetetlen korai időpontra esik. Rá bizony igaz a mondás...
  • Szerző: Buster

Ki korán kel, aranyat lel! Tim Cook az Apple vezére biztosan hallotta valahol ezt az unalomig ismert magyar közmondást, és meg is fogadta az intelmet.

Õt ugyanis minden reggel háromnegyed négykor riasztja az Iphone-ja. A céget 2011 óta vezető üzletember hajnalonta tüzetesen átnézi az üzeneteit, melyből saját elmondása szerint úgy 7-800 érkezik amíg ő alszik.

Ezután hét körül ér a konditerembe. Cook ebből a szabadtérit kedveli, így nem veszi igénybe az Apple központban lévő, jól felszerelt termet.

Mivel zárkózott életet él, reggelizési szokásairól csak egy közelmúltbéli sajtóreggeliből lehet következtetni. A New York Times riporterével elköltött reggelije alatt rántott fogyasztott, cukormentes müzlivel és édesítetlen mandulatejjel. Ebédelni biztosan szokott, ráadásul igen gyakran teszi ezt a campus éttermében, kollégái társaságában.

Cook munkamániás, aki bevallottan a magánélete elé helyezi a munkát. Korán érkezik és utolsók közt hagyja el a munkahelyét, ahol imád maratoni értekezleteket tartani. - írta róla a Business Insider

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?