RIPOSTER

Hihetetlen részletek a ferihegyi balesetről, óriási volt a pánik

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren a múlt héten történt egy olyan meghibásodás, ami pánikot okozott az utasok között.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról korábban a is beszámolt, felfújható csúszdákon keresztül kellett kimenteni az embereket egy induló repülőből múlt hét pénteken Ferihegyen. Az emberekkel teli járművet vontatni akarták, ám a gép, amely ezt végezte, füstölni kezdett, ez pedig bejutott az utastérbe is.

A Blikk információi szerint a SmartWings légitársaság repülőjének hajtóműve még működhetett, mikor az utasok gumicsúszdákon menekültek. Így feltételezhető, hogy a kiáramló erős légáramlat lökte meg a csúszda alján lévő 39 éves nőt, aki lerepült a csúszdáról, és fejjel a betonba csapódott.

A lap úgy tudja, az izraeli nő olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők hosszan küzdöttek az életéért, és azért, hogy egyáltalán szállítható állapotba kerüljön. Ezek után a Merényi Gusztáv kórházba vitték, ahol rögtön megműtötték. A nő hat nappal az eset után is életveszélyes állapotban van.

A lap szerint az emberek annyira megijedtek, hogy összeverekedtek azon, ki ér elsőként az ajtóhoz. A nő elsőként hagyta el a gépet, így az sem kizárt, hogy a csúszda még nem fújódott fel teljesen, vagyis a felülete nem volt egyenletes, ez is okozhatta a balesetet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?