RIPOSTER

Hihetetlen mentőakció Újpesten, ilyen állatot kellett kiszabadítani

Egy különleges eszköz segítségével kellett kimenteni egy eltévedt denevért Újpesten. Az apró jószág a szúnyogháló és ablakredőny közé szorult be, a lakásban élők az Újpesti Állat- és Természetvédelmi Járőrszolgálat munkatársát hívták segítségül.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nehéz eldönteni, hogy az állat vagy a lakó ijedt meg jobban abban a Lóverseny téri ingatlanban, ahova véletlenül berepült egy denevér a napokban. A redőny és a szúnyogháló közötti keskeny területre került jószágot az Újpesti Állat- és Természetvédelmi Járőrszolgálat munkatársai szabadították ki a szó szerint szorult helyzetéből.

Mint írják: 

„Mostanában gyakori vendégek a szúnyoghálós lakásokban.

"Batman most egy Lóverseny téri lakást nézett ki magának, pedig senki nem kért segítséget a filmhőstől. Redőny, háló és spéci fogókar a recept. 10 perc múlva már el is repült.”

Természetesen a megoldás leírva egyszerűnek tűnik, ugyanakkor érdemes a feladatot hozzáértő szakemberekre bízni, nehogy véletlenül egy félrecsúszott mentőakció során megsérüljön a bőregér, illetve a jó szándékú, de az ilyen helyzetekben tapasztalatlan állatbarát.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?