RIPOSTER

Hiába feküdt vonat alá, hogy mentse a családját, börtönbe is kerülhet Sándor

A rendőrség gyanúja szerint a nyírkátai férfi a könnyû pénzhez jutás reményében vágatta le lábait. Majdnem egymilliárd forintos bevételhez jutott volna, pedig a helyiek szerint jómódban él gyerekeivel és feleségével.

A rendőrség gyanúja szerint Cs. Sándor 2014-ben azért kötött közel 30 biztosítást, hogy később saját tragédiáját megrendezve, bezsebeljen majdnem egymilliárd forintot.

Cs. Sándor tavaly júliusban, miután több életbiztosítónál is biztosításokat kötött, elment a vasútállomásra és a vonat alá ugrott. A Borsonline információi szerint

a férfi egy mérnöki kivitelező cég ügyvezető igazgatója, Nyírkátán él, hatalmas családi házban, viszonylag jómódban, feleségével és lányaival.

Cs. Sándor ellen jelenleg csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat a rendőrség nyomozást.  Ha az ügy bíróságra kerül, akár börönbe is kerülhet. Mint az az ügy során kiderült, a bankok kivártak és nem fizettek eddig, így Sándor csak a biztosítás egy részéhez jutott hozzá.

Rejtőzködve, remeteként él a család

A helyiek azt nyilatkozták, hogy szinte alig látják a családot. Körülbelül kéthavonta egyszer mozdulnak ki. A ház és az udvar be van kamerázva, hatalmas kerítés veszi körül, be sem látni rajta. A Google mapen, láthatatlanná vált Cs. Sándorék otthona, homály fedi a házat. Ilyet bárki kérhet, de nem gyakori, hogy átlagemberek ennyire rejtőzködnek a világ elől.

Mitől félhet a család?

A %% megtudta, hogy valószínűleg

Cs. Sándor ukrán pénzembereknek tartozott nagy összeggel, akik már a családját fenyegették,

így nem volt más választása, minthogy megkösse a balesetbiztosításokat, és megrendezze saját balesetét. Azonban halál estére egyáltalán nem kötött biztosítást, így ha rosszul sül el az akció, feleségét és két lányát hagyta volna hátra.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?