RIPOSTER

Hevesi családirtás: beszél a megtört anya

Semmilyen előjelét nem látta a Hevesen meggyilkolt két kisfiú édesanyja annak, hogy milyen szörnyû tettre készül a fiúk apja, L. Krisztián. A kisfiúk édesanyja az RTL Klub híradójának nyilatkozott.
címkék:
  • Szerző: B.L.

Mint a %% is megírta, egy apa álmukban leütötte, majd felakasztotta két kisgyerekét, aztán magával is végzett szombatra virradóra Hevesen.

Volt párja, P. Kitty megtörten beszélt a tragédiával kapcsolatban.

Semmit nem tudok, bárcsak tudnám, miért tette mindezt. Csütörtökön és pénteken is beszéltünk még telefonon, semmi előjele nem volt annak, hogy milyen szörnyűséget tervez.

A fiatal nő és L. Krisztián fél éve költözött külön, ahogy Kitty mondta, egyszerűen kihűlt a kapcsolatuk. Állítólag a férfi többször féltékenykedett, de sosem bántotta korábban sem a nőt, sem a gyerekeket, akiket imádott.
A tragédia reggelén ismerősei hívták az anyát, részvétet nyilvánítva. Kittynek először fogalma sem volt, miről beszélnek neki a telefonba, aztán rádöbbent: hívta a rendőrséget, ahol közölték vele, hogy a férfi végzett a kicsikkel és önmagával is.

L. Krisztián két búcsúlevelet hagyott: az egyikben bocsánatot kér családjától tettéért, a másikat feleségének címezte, a lezárt borítékra egy sárga rózsát tett. Kitty még nem tudja, mi áll a levélben, a rendőrség ugyanis lefoglalta a borítékot.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?