Létrehozva: 2015.12.10.

Hetek óta nem működik a Telekom online ügyfélszolgálata!

Az ügyfelek tajtékoznak: bonyolult számlát fizetni, nem férnek hozzá az adataikhoz, a cégek pedig nem tudják lezárni a könyvelésüket.

Új rendszert fejlesztenek a Telekomnál - legalábbis ezzel indokolják a telefonos ügyfélszolgálaton, hogy hetek óta akadozik vagy éppen elérhetetlen az online ügyfélszolgálatuk.

Aki próbált már valaha valamit telefonos ügyfélszolgálaton keresztül elintézni, annak nem kell magyarázni, hogy ez miért ilyen dühítő: az online felület éppen arra való, hogy elkerüljük az időrabló azonosítást és a bolyongást a telefonos menüpontok között.

Küzdj, hogy fizethess!

Több olvasónk is jelezte: amikor számlát próbált befizetni, már 3 hete is azt a választ kapta, hogy a rendszer aznap megjavul. Aztán mégsem javult meg. Illetve különböző fórumokból az tudható meg, hogy bizonyos böngészőkön néha elérhető a rendszer, bizonyosokon sohasem. Mi is felhívtuk a problémával a telefonos ügyfélszolgálatot, ahol a (valóban nagyon kedves és türelmes) munkatárs azt tanácsolta, hogy inkább más úton próbálkozzunk.

Úgy tűnik, a problémát a mai napig nem sikerült kiküszöbölni a cégnél, munkatársaink próbálkozására is a hibaüzenet jön elő a honlapon, illetve a következőhöz hasonló kommentekkel lehet folyamatosan találkozni a Facebookon:

Nem csak egyszerű kényelmetlenség

Bőven akad olyan ügyfél, akinek emiatt kikapcsolták a szolgáltatását vagy éppen duplán vették le a számlájáról a díjat, nekik minden esetben jóváírást vagy visszatérítést ajánlanak fel.

Igazán viszont a cégeket dühíti a dolog: a könyvelőknek szükségük van a papír alapú számlákra ahhoz, hogy le tudják zárni a vállalatok könyvelését. Számlát nyomtatni viszont - szintén a "technikai hiba" miatt nem lehet - márpedig ma már kevesen kérik, hogy a szolgáltató nagyon drágán, papíralapon küldje ki a részletes telefonszámlát.

Természetesen próbáltuk elérni a Telekom sajtóosztályát, de még az ügyfélszolgálat rendszerén keresztül sem sikerült. Ha nyilatkoznak az ügyben, azonnal frissítjük a cikkünket.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

life.hu

Lehozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

vg.hu

Az ezüst lett az új arany, ráadásul még mindig olcsónak tűnik

ripost.hu

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

magyarnemzet.hu

Kerkez becsúszása brutális volt? - fellebbezhet a Bournemouth a piros lap miatt + videó

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-