Létrehozva: 2016.11.15.

Hetek óta készülhetett tettére az öngyilkos gödöllői fiú

Valószínûleg már zuhanás közben életét vesztette a férfi. Gyerekkori tragédia állhat a háttérben, a fiatalember édesanyja nyilatkozott a Ripostnak...

Rengeteg barátja gyászolja azt a fiatal férfit, aki szombaton egy gödöllői tízemeletes ház nyolcadik emeletéről vetette magát a mélybe. Aznap este a barátok a ház tövében virrasztottak, és gyászoltak. És bár egy gyerekkorba visszanyúló tragédia látszik körvonalazódni, épeszű magyarázat sosem lehet egy ennyire fiatal ember halálára.

A  29 éves férfi mindössze pár héttel ezelőtt költözött abba házba, ahonnan végül szombat dél körül a mélybe vetette magát.

A szomszédok azt mondják, a halálát megelőző napokban nem lehetett rajta észrevenni semmit, de a városban sokan tudták, hogy gondokkal küzdött.

Az édesapja itt lakik a közelben egy négyemeletes házban.

Pár hónapja már ott is megkísérelt öngyilkosságot, a tűzoltók hozták le a tetőről. Ezt azonban senki nem gondolta volna – mondja az egyik házbeli hölgy, akit nagyon megviseltek a történtek.

"Az egyik ismerősöm látta a zuhanást. Először azt hitte, hogy egy szőnyeget dobtak ki, csak mikor kinézett az ablakon, látta meg, hogy mi történt. Sokan lementünk a házból. Éppen eleredt az eső, és

órák teltek el, mire elvitték a testet, addig ott ázott"

– meséli a nő, aki azt a pletykát hallotta, hogy a fiú valamilyen kábítószert fogyasztott. Mivel a földön nemigen volt vérnyom, valószínűsíthető, hogy a fiú már a zuhanás közben életét vesztette.

A FOLYTATÁSHOZ LAPOZZ!


Mindig mosolygott mindenkire. Egy időben beugrós volt az arab élelmiszerboltban, onnan ismertem. Egy barátnőm lánya egy büfében dolgozik, pénteken még ott evett nála. Kedélyesen beszélgetett a lánnyal, semmit nem lehetett észrevenni rajta. De az biztos, hogy rengeteg problémájuk volt. A 2000-es évek elején az akkor húszas éveiben járó testvérét elgázolta a HÉV, hónapokig feküdt kómában, majd a felépülés is nagyon sokáig tartott. Közben otthagyta őket az édesanyjuk is, gondolom ez nagyon megviselhette a családot – mondja a hölgy.

Egy családtag a %RIPOST%-nak azt mondta, a fiatal férfi édesanyja tőle tudta meg, hogy elhunyt a fia.

"Tudnék sokat mesélni, de inkább nem teszem. Hatalmas tragédia ez, nehéz lesz feldolgozni. Várható volt, hogy ez be fog következni. Korábban már próbált öngyilkos lenni, akkor még meg tudták menteni, most már nem sikerült... Annyit mondhatok, hogy nagyon maga alatt volt.

Ha egy családban törés lesz, az a gyermekre is kihat"

– mondja a férfi, arra célozva, hogy a férfi szülei korábban hosszú évekig pereskedtek egymással, a hírek szerint a gyerekekért harcoltak.

A fiatal férfi édesapja nem kívánt lapunknak nyilatkozni, az édesanya is szűkszavú volt. "A férjem más kultúra, ráadásul most elég rossz állapotban van. Nem szeretnék beszélni.

Hagyni kéne ezt a gyereket nyugodni, változtatni az életén úgysem lehet.

A pletykák meg majd elalszanak..."

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

magyarnemzet.hu

Rossi: Ritkán veszítem el a türelmem, de most kijöttem a sodromból

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Káoszt hozhat a húsvét a boltokban: a Lidl, az Aldi és a Penny nyitvatartása is érintett

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-