Létrehozva: 2016.09.20.

Háziasszony vagy szinkronhang legyen az év buszsofőrje? Rajtad múlik!

Naponta utazunk velük, de nem ismerjük õket. Most bemutatkoznak Budapest legjobb buszsofõrjei! Szavazz! Szerinted ki a legjobb közülük?

Késik, zötyög, hangos, lassú... Sokszor bosszankodunk a budapesti tömegközlekedés miatt.

Ám nem szabad elfelejtenünk, hogy amikor várunk a buszra, az nem magától jön, hanem valaki vezeti. Valaki, aki az életét tette fel arra, hogy a városi forgalomban havi sok-sok ezer kilométert biztonságosan vezessen, hogy elvigyen minket a munkahelyünkre, a nagymamához, a gyerekért az iskolába – és haza.

Eddig névtelen hősök voltak, most megismerheted történetüket!

A BKK versenyt hirdetett a sofőrök között, a 33 jelölt közül az utasok eddigi szavazatai alapján 6 autóbusz- és 2 trolibuszvezető jutott a döntőbe. Õk nyolcan küzdenek a fődíjért és az utasok elismeréséért.

Nézd meg, kik ők, talán már te is utaztál velük! Itt az utolsó lehetőség, szerdán zárul a szavazás! Akire nyomsz egy lájkot, kap egy pontot!

Buszvezetők

A bütykölő: Básty Tamás Zoltán

„Tíz éve vagyok buszsofőr, korábban élelmiszeripari végzettségemmel a vállalkozói szférában dolgoztam. Szabadidőmet a családommal szeretem tölteni, 16, 12 és 5 éves gyermekeimmel. Imádom a régi műszaki holmikat – autók, motorok, rádiók – bütykölni, de a keresztrejtvényfejtés is kikapcsol, sokszor a végállomáson, pihenőidőben is ezzel kötöm le magam.”

 

A szinkronhang: Garamszegi Gábor

„Nagyon szeretek buszt vezetni, de kevesen tudják, hogy a színház a másik nagy szerelmem. Már 16 éve, hogy szinkronszínészként is dolgozom. Én vagyok Dennis Hopper, valamint a Trónok harca Hodorjának magyar hangja. Pszichológiát is tanultam, az államvizsga azonban még hátra van. A munkámhoz a családom biztosítja az erős hátteret, 3 gyermekem és egy 6 éves unokám van.”

 

A motoros: Gelencsér Norbert

„Hobbim a vezetés és a motorozás, szabadidőmben is szívesen járom az utakat. Korábban kamionsofőrként dolgoztam, de a magányt hat év alatt sem tudtam megszokni. A buszvezetésben hódolhatok szenvedélyemnek, a vezetésnek és még emberek között is lehetek.”

 

A hagyományőrző: Springenszeisz Attila

„Régóta dolgozom buszsofőrként, három gyermekem közül a legnagyobb is követte a példámat. Nem csak a munkám, de a hobbim is a vezetés, na és az autók. A feleségem sokszor meg is jegyzi, hogy a szívemben a busz foglalja el az első helyet. Szabadidőmben két unokámnak élek, akiket nagyon szeretek.”

 

A harcos: Szabó Sándor

15 éve él az élettársával, akinek a gyereke most fog kirepülni, kertes házban lakik, kutya és egy macska is van. Szabadidejében szeret számítógépes játékokkal játszani, kedvenc a World of Tanks.

 

Az álmodozó: Szegedi Szabolcs

„20 éve dédelgetett gyerekkori álmom volt, hogy buszt vezethessek. Boldog vagyok, hogy a munkám egyben a szenvedélyem is. Szabadidőmben sokat sportolok, legjobban úszni és kerékpározni szeretek, de egy jó film is ki tud kapcsolni.”

 

Trolivezetők

A háziasszony: Harkai Józsefné

„Édesapám buszvezető volt, gyerekként nagyon szerettem vele utazni. A sors azonban úgy hozta, hogy végül nem busz, hanem trolivezető lettem. Nagyon szeretem, hogy az állandó utasok mellett mindig új emberekkel találkozom. Amikor nem dolgozom, a kertben és a virágaim között töltöm az időt, vagy finomakat főzök a családnak.”

 

A büszke apa: Márton Zoltán

„Nagyon szeretek emberek között lenni és velük dolgozni, ezért a trolibusz vezetés mellett szakoktatóként is segítem mások felkészülését. A szabadidőmet legszívesebben a 2 éves ikerlányaimmal töltöm. Nagyon büszke vagyok rájuk, ők az élete értelmei.”

Kire szavaztál?

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

hirtv.hu

Dunda György: Akár a 18 éveseket is elvihetik a frontra + videó

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

hirtv.hu

Nem teljesen józanul adott interjút Magyar Péter + videó

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

mindmegette.hu

Íme Jamie Oliver angol húsvéti zsömléje - ezt ki kell próbálnod idén!

ripost.hu

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Súlyos betegségéről beszélt a gyönyörű magyar műsorvezető: „Alig állok a lábamon és mindenem fáj”

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-