Létrehozva: 2019.03.16.

Hárman haltak meg Kiskunmajsánál: Kiderült, hogyan történt a baleset

A rendõrség szombaton közölt részleteket a tragikus karambolról.

Ahogy a %RIPOST% is beszámolt róla, halálos kimenetelű baleset történt péntek reggel Kiskunmajsa közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint az 5402-es számú úton Kiskunhalas felől Kiskunmajsa irányába közlekedett 8 óra 55 perckor egy 36 éves nő egy Volkswagen Golffal.

A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr egy kanyar után letért az útpadkára, ekkor próbált visszamenni az útra, azonban feltehetően a kocsi nagy sebessége miatt áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy Volkswagen Polóval, amit egy 44 éves férfi vezetett.

A baleset következtében mindkét autó sofőrje, valamint a Polo utasa – egy 37 éves nő – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Golf két utasa – egy 21 és egy 22 éves férfi – súlyosan megsérült. A Majsa.info szerint  a VW Polót vezető 44 éves férfi mellett a néhány évvel fiatalabb felesége utazott – a képek alapján aligha volt esélyük a túlélésre. Nekik nem volt gyermekük, a Golf sofőrje viszont egy gyermeket hagyott maga után.

A baleset körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A főkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy minden esetben az út- és látási viszonyoknak, valamint az adott útszakaszra vonatkozó sebességkorlátozásnak megfelelően vezessék járműveiket. A sebesség túllépése növeli a baleset bekövetkezésének kockázatát.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kizárták a futamgyőztest, a McLaren pilótájának adták az első helyet

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

magyarnemzet.hu

Nagyon lehúzta Szoboszlai teljesítményét a liverpooli lap

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-