RIPOSTER

Hárman haltak meg Kiskunmajsánál: Kiderült, hogyan történt a baleset

A rendőrség szombaton közölt részleteket a tragikus karambolról.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a %% is beszámolt róla, halálos kimenetelű baleset történt péntek reggel Kiskunmajsa közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint az 5402-es számú úton Kiskunhalas felől Kiskunmajsa irányába közlekedett 8 óra 55 perckor egy 36 éves nő egy Volkswagen Golffal.

A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr egy kanyar után letért az útpadkára, ekkor próbált visszamenni az útra, azonban feltehetően a kocsi nagy sebessége miatt áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy Volkswagen Polóval, amit egy 44 éves férfi vezetett.

A baleset következtében mindkét autó sofőrje, valamint a Polo utasa – egy 37 éves nő – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Golf két utasa – egy 21 és egy 22 éves férfi – súlyosan megsérült. A Majsa.info szerint  a VW Polót vezető 44 éves férfi mellett a néhány évvel fiatalabb felesége utazott – a képek alapján aligha volt esélyük a túlélésre. Nekik nem volt gyermekük, a Golf sofőrje viszont egy gyermeket hagyott maga után.

A baleset körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A főkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy minden esetben az út- és látási viszonyoknak, valamint az adott útszakaszra vonatkozó sebességkorlátozásnak megfelelően vezessék járműveiket. A sebesség túllépése növeli a baleset bekövetkezésének kockázatát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?