RIPOSTER

Gyurcsányné miatt cenzúrázták a híres magyar háziasszonyt

Nagyon figyel a Facebook, úgy tûnik, cenzúrázzák a politikai posztokat - mondta a Ripostnak Boros Vali, a híres szabolcsi háziasszony, aki hatalmas közösséget épített maga köré: Vali hagyományos konyhája nevû oldalának 100 ezres rajongótábora van a Facebookon.
  • Szerző: Ripost

„A privát oldalamon tettem ki egy posztot Gyurcsánynéról, aki azt mondta, hogy a határon túli magyarok veszélyesek az országra. Azt írtam róla, hogy „Ez a nő egyre hülyébb” – és erre 3 napra letiltott a Facebook, mondván, hogy gyűlöletbeszéd! De ennél sokkal durvább posztokat is láttam az interneten, Orbán Viktorról sokkal csúnyábbakat is szoktak írni, de azokat a posztokat valamiért nem bántják! Ráadásul ez már nem először történik meg velem, úgy látszik, a sok követőm miatt rám nagyon kényesek, ha politikát teszek ki” – mondta Valika.

Majd hozzátette:

„De az is lehet, hogy úgy találnak meg, hogy egy balos érzelmű követő feljelent. Amúgy ugyanezt a posztot sokan mások is kirakták, de őket nem bántotta a Facebook. Úgy látszik, utaznak azokra, akiknek sok a követőjük, és ha politikailag nem tetszőt írnak, cenzúrázzák őket!”

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?