RIPOSTER

Gyomorforgató dolgot találtak az egyik fővárosi buszon - fotó

Otthagyott injekciós tûk veszélyeztetik az utazókat a fővárosi tömegközlekedési jármûveken. A drogosok eddig csak a Hős utca környékén és az 1-es villamoson dobálták szét a veszélyes hulladéknak számító eszközöket, most viszont már a főváros más részein is tarthatunk ezektől.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy fővárosi lány hajmeresztő képet készített az egyik fővárosi buszjáraton. Injekciós tűket hagytak a jármű padlóján, ami könnyen okozhatott volna nagyobb bajt is.

„Amikor felszálltam a buszra és helyet kerestem, nem hittem a szememnek. Injekciós tűk voltak szétdobálva a padlón. Nyilván nem egy sétajárat a 23-as busz, ami a Boráros térről megy Pesterzsébetre, de ez azért még nekem is új, visszataszító az egész.

Mi lett volna, ha egy kíváncsi kisgyerek felveszi és megszúrja magát?

– fakadt ki a lapunknak Fazekas Klaudia, aki a fotót is készítette.

Hasonló, drogosok által használt eszközöket eddig főleg a zuglói Pillangó parkban és a Népligetnél is találtak a járókelők, az egyik ottani kertész beszámolója szerint naponta szednek tele egy kisebb vödröt a fecskendőkkel. A közlekedési járművek közül az 1-es villamoson volt a legtöbb drogos, de most egyre több utazó panaszkodik a 99-es és 23-as buszra és a Népszínház utcai villamosokra is.

Az 1-es villamoson szurkált egy drogos

Hatalmas pánikot keltett egy drogos a fővárosi 1-es villamoson tavaly szeptemberben. A Kacsóh Pongrác úti megállóban szállt fel a villamosra, ahol néhány pillanattal később egy négygyerekes anyuka combját szúrta meg egy fecskendővel. Az elkövető hamar leszállt, ám nem sokkal később elfogták. Az anyuka hosszú ideig orvosokhoz járt, hogy kiderüljön, lett-e valamilyen egészségügyi problémája a sterilizálatlan eszköz miatt. Az utasok gyakran panaszkodnak, a villamosvonal Népliget és Hős utca közötti szakaszán rengeteg a drogos.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?