RIPOSTER

Futással támogatják a beteg magyar lány gyógyulását

Bakos Barbara 28 éves kora óta, vagyis immár két éve küzd egy nagyon agresszív daganatos megbetegedéssel, amit csak Brassóban tudnak kezelni. Most erre gyûjtenek.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Babszi, ahogy sokan becézik a lányt, hatalmas kitartással és elszántsággal viseli a betegségét. Túl van két nagyon komoly műtéten és sok kezelésen. Sajnos minden igyekezet ellenére nemrég egy nagyon rossz vizsgálati eredményt kapott, és kiderült, hogy Magyarországon nem tudnak rajta segíteni, ezért Brassóban kell tovább folytatnia a harcot a betegség ellen.

Április 20-án lesz egy nagyon komoly műtétje, amivel nagy esély mutatkozik a gyógyulásra. A műtétnek, rehabilitációnak, és az odautazásnak hatalmas költségei vannak

– adta közre a 30 éves lány élettársa.

A család és a barátok most összefogtak és egy jótékonysági futást is szerveznek Babsziért, ahol a nevezési összeget adják majd át a gyógyulni vágyó lánynak. A Pilis Mountain Race futamot április 28-án, azaz a műtét után 8 nappal tartják meg, hiszen pont akkor lesz szükség majd a legnagyobb biztatásra és anyagi támogatásra.

Aki teheti, az alább megadott számlaszámra tudja eljuttatni a felajánlott összeget. OTP: 11773425-04797913 Kedvezményezett: Juhász Árpád

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?