RIPOSTER

Furcsa módon adott magáról életjelet a Népligetből eltűnt tinilány!

Öt napja keresi a rendőrség a 18 éves Radics Izabellát. Utoljára a budapesti Népligetnél látták, azóta nem tudják elérni. A közösségi oldalakon azonban elég aktívnak tûnik!
  • Szerző: Doris

Egyre rejtélyesebb a 18 éves Radics Izabella eltűnése! Ahogy arról a %% is beszámolt, a tinilánynak június 7-én veszett nyoma, utoljára Budapesten látták a Népligetnél.

Egy ismerőse szerint aznap Salgótarjánba indult dolgozni, ám azóta sem tért haza. Aggódó családja üzeneteire nem reagál, telefonon sem elérhető.

Péntek hajnalban viszont a Facebookon adott magáról életjelet! Érdekes módon nem egy megnyugtató üzenet formájában, hanem egy poszt megosztásával jelezte, hogy jól van.

Az mindenesetre biztos, hogy ez az ő profilja, hiszen több olyan képet is feltöltött magáról, amelyekről könnyű beazonosítani.

Furcsa bejegyzését azóta a közösségi oldal eltűnt személyeket kereső oldalán is közzétették, posztja nagy vihart kavart. A hozzászólók közül többen is állítják, hogy Izabelláról semmit sem tudni, másik szerint viszont posztja egyértelmű bizonyíték arra, hogy nem is tűnt el, vagy legalábbis azt jelenti, hogy önszántából szökött meg.

Vajon mi az igazság?

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?