RIPOSTER

Friss információk a budapesti eltűnt magyar fiúról

Eltûnt Nagy Balázs Ádám, a rendőrség most újabb felhívást tett közzé a honlapján. Nagy erőkkel keresik, a fiatal fiú egyik ismerőse szerint az északi határnál mérték be a telefonját!

"Eltűnt a testvérem, Balázs!" - írta Facebookon egy budapesti fiatal, aki azonnal a rendőrségre rohant miután kiderült: a 23 éves testvére eltűnt még május 31-én. A rendőrség azonnal nyomozást indított, ám szombaton újabb felhívást tettek közzé,

valószínűleg most minden perc számít, Balázs élete forog kockán!

Nagy Balázs Ádám 190 centiméter magas, sportos testalkatú, rövid sötét hajú, eltűnésekor szürke melegítőnadrágot, sötét pólót és fekete tornacipőt viselt. A %% úgy tudja, hogy telefonját bemérték: Komáromnál vagy Szlovákiában lehet a fiatal!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Nagy Ádám Balázst felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?