Létrehozva: 2019.07.22.

Fordulat, nem nyugszik a szíven szúrt Tolna megyei fiú családja

A fiatalt a család szerint az élettársa ölte meg, de a nõt már korábban felmentették.

Nem tudják elfogadni szerettük értelmetlen halálát, és ha kell, a végsőkig harcolnak, hogy kiderítsék az igazságot a 23 éves korában elhunyt Adrián hozzátartozói.

Bár az elhunyt fiú Tamásiban élő rokonai tudják, hogy már nem hozhatják vissza Adriánt, úgy gondolják, a fiatal fiú halálának van felelőse, a bűnösnek pedig bűnhődnie kell.  

A fiatal egy, a szívét érő késszúrásba halt bele 2016-ban. Az halálesetet követően a rendőrség – miután a kirendelt orvos szakértő megállapította, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta – emberölés miatt indított nyomozást. A gyilkossággal a fiatal férfi akkor 23 éves élettársát, H. Brigittát gyanúsították meg, ám ő később ártatlannak bizonyult. Úgy tudni, Brigitta azt vallotta az egyenruhásoknak, hogy bútorszerelés közben következett be a tragédia: korábbi párja egy szerencsétlen véletlen miatt halt meg, amikor beleesett a késbe, a penge pedig halálosan megsebezte.  

"Februárban volt három éve, hogy Adriánt elvesztettük, ám a mai napig sem sikerült elengedni őt. Édesanyám belerokkant a történtekbe. Bár a rendőrség megszüntette a nyomozást, mi biztosak vagyunk benne, hogy gyilkosság történt. Ezt támasztja alá több szakértői vélemény is" – sóhajtott Georgina, Adrián testvére, aki azt is elárulta, hogy öccse és volt párja közös gyermekével egy ideje nem sikerül felvenniük a kapcsolatot.

"Testvérem volt párja időközben férjhez ment, azóta szinte elérhetetlen, pedig a gyermeknek egy telefont is vettünk, hogy el tudjuk érni" – panaszolta a testvér a Blikknek.

Georgina családja felvette a kapcsolatot a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesülettel. Mint mondták: remélik, hogy sikerül végre kideríteni, hogy mi is történt Adriánnal.

"A dokumentumokat átnézve arra jutottunk, hogy a Tolna megyei kapitányság és az ügyészség tévesen szüntette meg a nyomozást. Az egykori élettárs három meghallgatáson háromféleképpen vallott a rendőröknek a történtekről" – mondta Vidák Aladár, a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület elnöke, aki szerint szükséges lett volna egy poligráfos vizsgálat elrendelése is. 

"Kidolgozzuk az ügyet, majd dr. Petőfi Attilához, a Készenléti Rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztály vezetőjéhez, valamint a legfőbb ügyész úrhoz fordulunk, hogy rendeljék el az újbóli nyomozást" – fogalmazott az egyesületi elnök.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

A dokik azt mondták, csak megfázott: napokkal később elhunyt a tündéri négyéves kislány

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

travelo.hu

Videó: Debrecenből elindult az első olyan járat, mellyel a világ számos pontja válik elérhetővé

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-