RIPOSTER

Fogyni vágyókat vert át az újpesti kuruzsló

Aki képtelen lefogyni, az bármit megtesz, hogy megszabaduljon néhány kilótól. Ezt használta ki az újpesti V. Katalin, aki injekciós fogyasztást ajánlott, és több mint kétszáz kezelést végzett. A Ripost megtudta: injekciós zsírégetést csak szakorvos végezhet.
  • Szerző: Ripost

Még tegnap is hirdette az interneten szolgáltatásait a 37 éves V. Katalin, akinek újpesti lakásán a múlt héten rajtaütésszerűen megjelentek a rendőrök. A nő több mint kétszáz alkalommal fecskendezett a páciense bőre alá valamilyen ismeretlen eredetű anyagot. Információink szerint az egyik páciens jelentette fel, miután nem használt a „kezelés”. A házkutatás során a rendőrök több mint ezer injekciós tűt és kétszáz ampullát lefoglaltak, utóbbiak tartalmát még vizsgálja a szakértő. Jól ment az üzlet, a házkutatás alatt is folyamatosan érkeztek injekciózásra.

V. Katalin injekciós zsírégető kezelést kínál fogyni vágyóknak. A %% megtalálta a nő honlapját és közösségi oldalát is. Ott csak egy általános ismertetőt olvashatunk erről a módszerről. Ellentétben a hasonló szolgáltatást kínáló egészségügyi intézményekkel,

nem nevezi meg a szert, amit alkalmaz, sem annak gyártóját, és a képzettségét sem tünteti fel.

Cím, üzemeltető a honlapon nem szerepel, a megadott telefonszám ki van kapcsolva. Online azonban sikerült bejelentkeznünk a kezelésre több nappal azután is, hogy V. Katalint meggyanúsították kuruzslással. Ráadásul kiderült: a legtöbb időpont már foglalt, tehát úgy tűnik, a kezeléseket tovább folytatják. Egy kezelés ára egyébként 18 ezer forint.

Kerestük V. Katalint a lakásán is, ahol a „kezeléseket” végezte, de nem találtuk otthon: szomszédai szerint vidéken töltötte a Pünkösdöt.

Miután a rendőrség kihallgatta gyanúsítottként, elengedték.

Hogy hogyan győződhetsz meg róla, hogy nem kuruzslóval van dolgod, és hogyan lehet a legkönnyebben felismerni a csalókat, a keddi napilapban olvashatod el!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?