RIPOSTER

Figyelmeztetést adott ki az Ügyfélkapu, ez téged is érinthet

Péntek este 20:00 és 23:00 között karbantartást végeznek az Ügyfélkapu oldalán, ezért számos funkció nem lesz elérhető az adott időszakban.
  • Szerző: RIPOST

Figyelmeztetést adott ki az ügyfélkapu, amelyben arról értesíti a lakosokat: péntek este folyamán nem lesz elérhető a szolgáltatások egy része, karbantartási munkálatok miatt.

Értesítjük, hogy az e-Papír, és a Személyre Szabott Ügyintézési Felület (SZÜF) szolgáltatásokon 2019. május 17-én 20:00 - 23:00 óráig karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt az e-Papír, és a SZÜF szolgáltatás nem lesz elérhető. Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során. Szíves megértését köszönjük. NISZ Zrt.

- írja az oldal.

Az e-Papír az ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleket kapcsolja össze a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel, hogy ezáltal megkönnyítse az ügyintézést, míg a SZÜF portál - Személyre szabott ügyintézési felület - a magyarország.hu oldal megújítása, ahol az elektronikusan intézhető közügyekhez való hozzáférés található (például az e-szja-bevallási felület).

Aki tehát teheti, még a nap folyamán intézze el ügyeit, később ugyanis nem lesz lehetősége rá, - hívta fel a figyelmet a Napi.hu.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?