RIPOSTER

Felfoghatatlan, brutális részletek derültek ki a zsámboki gyilkosságról

Egy 88 éves idős asszonnyal végzett egy részeg, kegyetlen gyilkos két évvel ezelőtt, tettére nincsenek szavak.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas részletekre derül fény a 2017. októberben elkövetett zsámboki gyilkosság vádiratából. A Budapest Környéki Törvényszéken jövő pénteken tartanak előkészítő ülést, két férfi ül a vádlottak padján. A vád szerint a két, Zsámbokon dolgozó férfi sört, bort és pálinkát ivott, majd az elsőrendű vádlott magához vett egy vascsövet és elment a szálláshelyéről.

Céltalanul bolyongott Zsámbok utcáin, így érkezett meg a házhoz, ahol a 88 éves asszony egyedül lakott. Idős kora miatt rendszeres gondozásra, ápolásra szorult. Olyan gyenge volt, hogy felkelni sem tudott, ezért pelenkázni kellett. Az ápolással kapcsolatos feladatokat a menye végezte, aki a szomszéd házban lakott. A férfi látta, hogy a néni szobájában ég a villany, a kerítés szélére fellépett és látta, hogy az idős asszony az ágyában fekszik. Ekkor elhatározta, hogy bemegy hozzá azért, hogy szexuális vágyait kielégítse, illetve azért, hogy élelmiszert, vagy más értéket magához vegyen.

Bemászott a nyugdíjas portájára, ahova magával vitte a vascsövet is. Majd a néni ágya mellé lépett és négyszer „emberi erőt meghaladó erővel” megütötte a sértett fejét, majd közösült vele. Végül az áldozata környezetében levő ruhaneműt meggyújtotta, és távozott a házból. A sértett a sérülések elszenvedését követően rövid időn belül életét vesztette.

Miután a férfi hazaérkezett, levette a véres ruháit és lefeküdt aludni. Később közölte munkatársaival, többek között a másodrendű vádlottal is, hogy „megölt egy idős nőt”. A másodrendű vádlott erre a férfi véres ruháit, valamint a cipőjét a kályhába tette, hogy elégesse. Azonban nem volt nála öngyújtó, így a bűnjelek megsemmisítésére nem került sor - írja a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?