RIPOSTER

Fejlemény az eltűnt villanyszerelők ügyében, ez történt a bíróságon

Pénteken a két villanyszerelő megölésével gyanúsított vállalkozót bíróság elé állították, ő pedig nyugodtan fogadta a döntést.
  • Szerző: Ripost

Döntött a nyomozási bíró: továbbra is letartóztatásban marad a két villanyszerelő megölésével gyanúsított 63 éves É. Imre. A férfi látszólag nyugodtan fogadta a pénteki határozatot.

"Védencem következő tárgyalása letartóztatásának egyéves évfordulóján lesz. A mai ülésen új bizonyíték nem merült fel, ennek ellenére, É. Imrének továbbra is börtönben kell maradnia" – közölte a Blikkel dr. Bagó Ottó ügyvéd.

Tavaly húsvétkor nyomtalanul eltűnt Mácsik Zoltán villanyszerelő. A férfi utoljára a főnökével, É. Imrével találkozott az abdai benzinkútnál. A vállalkozó egy nagyobb összeggel tartozott Mácsiknak. A rendőrség a nyomozás során É. Imrét még egy villanyszerelő megölésével meggyanúsította, Orlik Vilmos még 2015-ben tűnt el.

Mácsik Zoltán felesége nem adja fel a reményt. Hiába telt el majdnem egy év a családfő eltűnése óta, felesége és lánya újabb keresést tervez a családapa felkutatására. Reményeik szerint nagyon sokan csatlakoznak majd hozzájuk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?