RIPOSTER

Fapados utazás Milánóba, de volt-e sapka Orbán Viktoron?

Akárcsak a híres mesében, az is baj, ha van rajtunk sapka, meg az is, ha nincs. Már megint lyukra futott az egykor jobb napokat látott HVG.
  • Szerző: RIPOST

Ezúttal az volt a bajuk, hogy Orbán Viktort, az egyre inkább propagandalapként működő HVG olvasóriporterei megpillantották egy Milánóból hazafelé tartozó fapados járaton.

Ahol a miniszterelnök saját két kezével tuszkolta fel a poggyásztartóba a bőröndjét és még ráadásul testőröket sem sikerült felfedezni. És mindenki úgy látta, hogy magánemberként, a lányaival utazott.

A lap dörgedelmes semmitmondásról ismert munkatársa, bizonyos G. Zsófia (nem nagyon érdemes megjegyezni a nevét)  ettől nyomban vérszemet kapott és szokásához híven mulatságos átkozódásba kezdett.

Szerinte az utasokat "sokkolta a hír", valósággal "ledöbbentek", és azt kérdezgették, hogy hol vannak ilyenkor a kormánygépek?

G. Zsófia azt írja nagy okosan,

"ordított, hogy megrendezett volt az egész" és hogy szinte érezhető volt a hitetlenkedés az utazóközönség körében.

Mit mondjunk, nem lehet könnyű HVG-bértollnoknak lenni, fából vaskarikát, egy fapados útból vaskos politikai propagandát kreálni. Támadni, mocskolódni csak azért, mert Orbán Viktor a lányaival felült a fapadosra és saját két kezével feltuszkolta a bőröndöt a poggyásztartóba. Aztán állítólag vett még  szendvicset  is a lányoknak, meg saját magának. Tényleg elképesztő.

No és ha megrendezett volt az egész, miért éppen a HVG hozta elsőként a hírt? Csak nem benne voltak a buliban és túltolták a propagandát? Ebbe előbb-utóbb valaki bele fog őrülni...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?