RIPOSTER

Fájdalmas üzenetet kapott az évek óta lányát kereső mosoni édesapa

A család már magánnyomozókkal kerestette a 25 éves korában eltûnt fertőrákosi lányt, aki az Interpol listáján is rajta volt.
  • Szerző: Ripost

Mindössze egy mondatot üzent családjának az a fertőrákosi lány, aki még 2014 májusában tűnt el. Az akkor 25 éves fiatal nő csecsemőgondozónak tanult Budapesten, de eltűnése napján kijelentkezett szállodájából, a recepciósnak azt mondta: a Ferihegyi repülőtérre tart, ahonnan Londonba utazik, hogy munkát vállaljon.

A kétségbeesett családtagok azonnal jelentették az eltűnést  a rendőrségen, akik azonban 90 nap elteltével, bűncselekményre utaló nyomok hiányában lezárták a keresést.

A család viszont nem nyugodott bele a lány elvesztésébe, így magánnyomozót is fogadtak. Végül ő szerzett bizonyítékot arra, hogy a lány nem utazott el Londonba, sosem lépett be az Egyesült Királyság területére. Mikor a család ezeket az új bizonyítékokat a magyar rendőrség elé tárta, 2016 januárjában újraindította a keresést a Petőfi Attila által vezetett "döglött ügyek" osztálya.

Az már viszonyítás kérdése, hogy sajnos, vagy hála istennek, a nyomozás eredménnyel járt, a rendőrök rátaláltak a lányra. A család erről üzenetben értesítette az Eltűnt emberek Facebook-csoportot, ahol rengetegen segítették a keresést az elmúlt években.

"Két év után megkaptuk a hírt, hogy testvéremet, Bókon Violettát megtalálták."

Tartózkodási helyéről nem mondtak semmit, külön szeretne élni tőlünk.

"Köszönöm mindenkinek a szerető támogatást, és a megosztásokat is! Hála a jó égnek!" - osztotta meg testvére a hírt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?