RIPOSTER

Facebookon lett gyanús a rendőröknek Bálint, borzalom, mit találtak

Több ezer gyerekpornó-felvételt találtak nála a rendőrök a házkutatás során, a férfi utána nyomtalanul eltûnt, most is keresik.
  • Szerző: Ripost

Síró gyerekekről készült fotókkal van tele annak a 32 éves férfinak a Facebook-profilja, akit kedden a Tatabányai Járásbíróság egy év, tíz hónap börtönre ítélt. A Nagyváradon született Ciordas Bálint lakásán a rendőrök tavaly 4518 pornóvideót és -képet találtak gyerekekről.

A pedofil eltűnt a hatóságok szeme elől, még a tárgyalás időpontjáról sem tudták értesíteni, ezért a Tatabányai Járásbíróság január 28-án elfogatóparancsot adott ki ellene. Kedden a távollétében ítélték el első fokon, a büntetését három évre felfüggesztették.

"A bíróság hirdetményi úton kézbesíti az ítéletet, amit 15 napig vehet át, aztán jogerőssé válik. Utána már csak perújítással élhet" - mondta a Borsnak dr. Szabó Ferenc, a Tatabányai Törvényszék szóvivője. A férfi tevékenységére egyébként a Nemzeti Nyomozó Iroda kiberbűnözés elleni osztálya figyelt fel. A felvételeken kislányok szerepeltek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?